15 Temmuz 2015 Çarşamba

Beyoğlu İlçesi'nde hemen her gün çeşitli vesilelerle vatandaşlarla bir araya gelen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, bu defa Fetihtepe Mahallesi esnafıyla buluştu. Bölge esnaflarına da ziyaretler gerçekleştiren Demircan, esnafın sorunlarını dinlerken farklı birimlerden yetkililer de Başkan Ahmet Misbah Demircan'a eşlik etti.

YAKINDA DÖNÜŞÜME DE BAŞLIYORUZ
Başkan Ahmet Misbah Demircan, bir giyim mağazası ziyaretinde mağaza sahibi ile yaptığı konuşmada, yolların ve kaldırımların yenilenmesiyle birlikte Fatih Sultan Mehmed Caddesi'nin eski kurak görünümünden kurtulduğunu ifade ederek şunları söyledi: "Fatih Sultan Mehmet Caddesi her geçen gün güzelleşiyor. Yolların ve kaldırımların yenilenmesinin bunda çok etkisi var.

Artık her geçen gün yeni iş yerleri, Mağazalar açılıyor. Bu da beni çok heyecanlandırıyor. Vatandaş tapusunu alınca artık yerine sahip çıkmaya başladı. Caddenin havası değişti. İnşallah yakında dönüşüme de başlayacağız" dedi.

Yorumlar

Diğer Haberler

TEDB Başkanı Hakan Akçam: Konut fiyatları nominalde artışta, reelde düşüşte!
Türkiye konut piyasasındaki fiyat değişimlerini takip etmek amacıyla oluşturulan Konut Fiyat Endeksi, bir önceki yılın aynı ayına göre nominal olarak yüzde 27,4 oranında artarken reel olarak ise yüzde 14,7 oranında azaldı. 
100 bin TL limiti olan kredi kartlarından 750 TL kesinti öngören teklifte son dakika! Limit değişiyor mu?
100 bin liranın üzerinde kredi kartı limiti bulunanlardan yıllık 750 lira kesinti yapılacağını öngören teklif ertelendi. Şimdi de 100 bin liralık limitin güncellenmesi gündeme geldi. İşte detaylar... 
Asgari ücret 25 bin 503 TL! Milyonlarca çalışana Ocak şoku! Yeni rakamlar tek tek açıklandı...
Milyonlarca çalışan, açlık sınırının altında kalan asgari ücretle yaşamaya çalışırken, asgari ücret senaryoları belli oldu. İşte o son dakika rakamlar...
İslam Memiş bu defa da gram altının yıl sonunda ne kadar olacağını açıkladı!
Yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen Finans analisti İslam Memiş, gram altınla ilgili yıl sonu tahminini açıkladı. Peki yatırımcıların gözdesi gram altın yıl sonunda ne kadar olacak? 
TSE, Fatih’teki Tarihi Şeker Han’ı 30 milyon TL bedelle kiraya veriyor!
Türk Standardları Enstitüsü  Fatih’teki Tarihi Şeker Han için kiralama ihalesi düzenliyor. Kira bedeli 30 milyon TL+KDV olarak açıklanan Tarihi Şeker Han’ın kiralama ihalesi 4 Kasım tarihinde yapılacak.