15 Temmuz 2015 Çarşamba

Beyoğlu İlçesi'nde hemen her gün çeşitli vesilelerle vatandaşlarla bir araya gelen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, bu defa Fetihtepe Mahallesi esnafıyla buluştu. Bölge esnaflarına da ziyaretler gerçekleştiren Demircan, esnafın sorunlarını dinlerken farklı birimlerden yetkililer de Başkan Ahmet Misbah Demircan'a eşlik etti.

YAKINDA DÖNÜŞÜME DE BAŞLIYORUZ
Başkan Ahmet Misbah Demircan, bir giyim mağazası ziyaretinde mağaza sahibi ile yaptığı konuşmada, yolların ve kaldırımların yenilenmesiyle birlikte Fatih Sultan Mehmed Caddesi'nin eski kurak görünümünden kurtulduğunu ifade ederek şunları söyledi: "Fatih Sultan Mehmet Caddesi her geçen gün güzelleşiyor. Yolların ve kaldırımların yenilenmesinin bunda çok etkisi var.

Artık her geçen gün yeni iş yerleri, Mağazalar açılıyor. Bu da beni çok heyecanlandırıyor. Vatandaş tapusunu alınca artık yerine sahip çıkmaya başladı. Caddenin havası değişti. İnşallah yakında dönüşüme de başlayacağız" dedi.

Yorumlar

Diğer Haberler

Ev alacaklar faiz düşüşünü beklemeden erken davrandı! Konut piyasasında yol ayrımı mı geliyor? 
Normal şartlarda konuta talep, faiz düşüşünün başlamasıyla artar ancak bu sefer alıcılar erken davrandı. Eylül'de konut satışları rekor kırdı. Peki konut piyasasında yol ayrımı mı geliyor? Piyasayı neler bekliyor? 
Milli Emlak iki şehirde taksitle konut, arsa ve arazi satıyor!
Milli Emlak, Ankara ve Bursa’da  yer alan toplam 9 adet konut ve araziyi 3 milyon 275 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkardı. İşte o satışlar ile ilgili ayrıntılar...
TEDB Başkanı Hakan Akçam: Konut fiyatları nominalde artışta, reelde düşüşte!
Türkiye konut piyasasındaki fiyat değişimlerini takip etmek amacıyla oluşturulan Konut Fiyat Endeksi, bir önceki yılın aynı ayına göre nominal olarak yüzde 27,4 oranında artarken reel olarak ise yüzde 14,7 oranında azaldı. 
Altında yeni rekor! Gram altın fırladı! Gram, çeyrek ve Ata altın fiyatı ne kadar oldu? 17 Ekim 2024 altın fiyatları
Altın, yükselişe geçerek tarihi rekorunu tazeledi. Gram altın adeta fırladı. Bugün Gram, çeyrek, tam ve Ata altın fiyatı ne kadar oldu? 17 Ekim 2024 altın fiyatları.
Asgari ücret 25 bin 503 TL! Milyonlarca çalışana Ocak şoku! Yeni rakamlar tek tek açıklandı...
Milyonlarca çalışan, açlık sınırının altında kalan asgari ücretle yaşamaya çalışırken, asgari ücret senaryoları belli oldu. İşte o son dakika rakamlar...