15 Temmuz 2015 Çarşamba

Bu yılın mayıs ayında İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan "Taksim Meydanı Yayalaştırma Projesi", tüm hızıyla devam ediyor. Yaklaşık 2 yıl önce araç trafiğine kapatılan ve yayalaştırılan meydan, daha yeşil bir görüntüye sahip olacak.

Talimhane girişiyle Gezi Parkı'nın yan böyümleri birleşecek

Çalışmalarda ilerleme kaydedilirken, Taksim Meydanı ile Gezi Parkı'nı birleştirme işlemleri de başladı. Çalışmalar kapsamında taksim meydanı'nın Talimhane girişiyle Gezi Parkı'nın yan bölümleri, yaya yoluyla birleştirilecek.

Vatandaşlar memnun

Çalışmalardan memnun olduğunu belirten vatandaşlar, "Meydan boştu. Şimdi ise Gezi Parkı ile taksim meydanı'na birleştirecekler. Oturma Alanları ile daha hoş ve güzel gözükecek. Ağaçlar dikilecek, banklar koyulacak" diyor.

Yorumlar

Diğer Haberler

Eski banka hazinecisi Evren Kirikoğlu: Şu an çantada 'canlıyla' gidilse, ilan fiyatından yüzde 10 altında ev alınabilir!
Eylül'de Konut Fiyat Endeksi Eylül'de yıllık nominal yüzde 27,4 artarken, reel olarak yüzde 14,7 düşüş gösterdi. Eski banka hazinecisi Evren Kirikoğlu, konut fiyatları ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...
TSE, Fatih’teki Tarihi Şeker Han’ı 30 milyon TL bedelle kiraya veriyor!
Türk Standardları Enstitüsü  Fatih’teki Tarihi Şeker Han için kiralama ihalesi düzenliyor. Kira bedeli 30 milyon TL+KDV olarak açıklanan Tarihi Şeker Han’ın kiralama ihalesi 4 Kasım tarihinde yapılacak.
İnşaat sektörü temsilcileri konut piyasasını değerlendirdi! Konut sahibi olmak için fırsat dönemindeyiz!
İnşaat sektörünün öncü isimlerinden, TÜİK Eylül ayı konut satış değerlendirmeleri geldi. Sektör temsilcileri konut piyasasındaki hareketliliğe dikkat çekerek piyasa hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
Asgari ücret 25 bin 503 TL! Milyonlarca çalışana Ocak şoku! Yeni rakamlar tek tek açıklandı...
Milyonlarca çalışan, açlık sınırının altında kalan asgari ücretle yaşamaya çalışırken, asgari ücret senaryoları belli oldu. İşte o son dakika rakamlar...
İnşaat faaliyetleri Eylül ayında zayıfladı! İnşaat faaliyet endeksi yeniden eşik değerin altına indi!
2024 yılının ilk yarısında geriledikten sonra Ağustos ayında eşik değerin üzerine çıkan Faaliyet Endeksi, Eylül ayında yeniden düşüşe geçti ve tüm endekslerin altına geriledi.