15 Temmuz 2015 Çarşamba

Bu yılın mayıs ayında İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan "Taksim Meydanı Yayalaştırma Projesi", tüm hızıyla devam ediyor. Yaklaşık 2 yıl önce araç trafiğine kapatılan ve yayalaştırılan meydan, daha yeşil bir görüntüye sahip olacak.

Talimhane girişiyle Gezi Parkı'nın yan böyümleri birleşecek

Çalışmalarda ilerleme kaydedilirken, Taksim Meydanı ile Gezi Parkı'nı birleştirme işlemleri de başladı. Çalışmalar kapsamında taksim meydanı'nın Talimhane girişiyle Gezi Parkı'nın yan bölümleri, yaya yoluyla birleştirilecek.

Vatandaşlar memnun

Çalışmalardan memnun olduğunu belirten vatandaşlar, "Meydan boştu. Şimdi ise Gezi Parkı ile taksim meydanı'na birleştirecekler. Oturma Alanları ile daha hoş ve güzel gözükecek. Ağaçlar dikilecek, banklar koyulacak" diyor.

Yorumlar

Diğer Haberler

MBA Vizyon Tuzla’da 8.4 milyon TL’ye 2 oda 1 salon! Yüzde 30 peşinatla!
MBA Vizyon Tuzla projesinde yer alan konutların fiyatları 8 milyon 410 bin TL’den başlıyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2026 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.
6 Şubat depremlerinden etkilenen köyler için flaş karar! Deprem bölgesindeki imar yönetmeliğinde değişiklik yapıldı!
Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 6 Şubat depremlerinden etkilenen köylerdeki yerinde dönüşüm için Plansız Alanlar İmar Yönetmeliği’nde değişikliğe gitti. 
İnşaat sektörü temsilcileri konut piyasasını değerlendirdi! Konut sahibi olmak için fırsat dönemindeyiz!
İnşaat sektörünün öncü isimlerinden, TÜİK Eylül ayı konut satış değerlendirmeleri geldi. Sektör temsilcileri konut piyasasındaki hareketliliğe dikkat çekerek piyasa hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
İslam Memiş bu defa da gram altının yıl sonunda ne kadar olacağını açıkladı!
Yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen Finans analisti İslam Memiş, gram altınla ilgili yıl sonu tahminini açıkladı. Peki yatırımcıların gözdesi gram altın yıl sonunda ne kadar olacak? 
Konut kredisi kullanacaklar dikkat: Sözleşme yazılı veya mesafeli olarak yapılmadıkça geçerli olmayacak! 
Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin 5 maddeden meydana gelen ilk bölümü resmen kabul edildi. Konut kredilerinde de düzenleme yapıldı. İşte ayrıntılar...