15 Temmuz 2015 Çarşamba

Samsun İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, yapımı süren ve yapmayı planladıkları projelerle ilgili bilgi verdi. 2015 yılını Yatırım ve proje yılı olarak açıklayan Tok, "Söz verdiğimiz projeleri tek tek hayata geçiriyoruz" diye konuştu.

Samsun'un en büyük düğün ve toplantı salonu yapılacak

Samsun'un en büyük düğün ve toplantı salonunu kente kazandıracaklarını belirten Tok, "2015 yılını İlkadım ilçesi için proje yılı ilan ettik. Derebahçe Sosyal Tesisleri projemizin temelini attık. Bu tesislerin içerisinde Samsun'un en büyük toplantı ve düğün salonu yer alacak. Aynı zamanda bu tesislerin içinde bayanlar için fitness salonu ve sinema salonu da bulunacak. Burayı yaklaşık 1 yıl içerisinde vatandaşların hizmetine sunacağız. Resmi temel atma törenini bayramdan sonra yapacağız" dedi.

Gençlik merkezinin temeli atılacak

Gençlik Merkezi projesinde son aşamaya geldiklerini belirten Başkan Tok, Türkiye'nin en büyük gençlik merkezini Samsun'a kazandırmak için belediyenin şantiye alanını tahsis ettiklerini bildirdi. İhalenin Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gerçekleştirildiğini vurgulayan tok, Müteahhit firmanın 15 ila 20 gün içinde yer teslimini alıp temel atma çalışmalarına başlayacağını vurguladı.

Belediye tek binada hizmet verecek

İki ayrı binada hizmet vermenin zor olduğunun altını çizen Tok, "İlkadım Belediyesi hizmet binasının temelini bu yıl içinde Kamu Kampüsü alanına atacağız. Çünkü İlkadım Belediyesi 2 ayrı binada hizmet yapıyor. Bu binaları tek çatı altında toplayıp kurumsal bir hale gelmiş olacağız" diye konuştu.

Kökçüoğlu ve Hastanebaşı mahallelerine müjde

Hastanebaşı ve Kökçüoğlu mahallelerindeki vatandaşların görüşlerini dinleyip projeye başlayacaklarını belirten Erdoğan Tok, "Yerinde Dönüşüm projesi" kapsamında Kökçüoğlu ve Hastanebaşı mahallesinin planlamalarını bitirdiklerini vurguladı. Tok, "Bayramdan sonraki süreçte vatandaşlarımızı çağırarak ada bazlı yerinde dönüşüm projesini hayata geçirmiş olacağız. Bu yıl içerisinde buraların da temelini atmış olacağız" ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Diğer Haberler

İnşaat faaliyetleri Eylül ayında zayıfladı! İnşaat faaliyet endeksi yeniden eşik değerin altına indi!
2024 yılının ilk yarısında geriledikten sonra Ağustos ayında eşik değerin üzerine çıkan Faaliyet Endeksi, Eylül ayında yeniden düşüşe geçti ve tüm endekslerin altına geriledi.
100 bin TL limiti olan kredi kartlarından 750 TL kesinti öngören teklifte son dakika! Limit değişiyor mu?
100 bin liranın üzerinde kredi kartı limiti bulunanlardan yıllık 750 lira kesinti yapılacağını öngören teklif ertelendi. Şimdi de 100 bin liralık limitin güncellenmesi gündeme geldi. İşte detaylar... 
Altında yeni rekor! Gram altın fırladı! Gram, çeyrek ve Ata altın fiyatı ne kadar oldu? 17 Ekim 2024 altın fiyatları
Altın, yükselişe geçerek tarihi rekorunu tazeledi. Gram altın adeta fırladı. Bugün Gram, çeyrek, tam ve Ata altın fiyatı ne kadar oldu? 17 Ekim 2024 altın fiyatları.
İnşaat sektörü temsilcileri konut piyasasını değerlendirdi! Konut sahibi olmak için fırsat dönemindeyiz!
İnşaat sektörünün öncü isimlerinden, TÜİK Eylül ayı konut satış değerlendirmeleri geldi. Sektör temsilcileri konut piyasasındaki hareketliliğe dikkat çekerek piyasa hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
Son dakika Malatya'da 5.9 şiddetinde deprem meydana geldi!
AFAD, saat 10.46'da merkez üssünün Malatya'nın Kale ilçesinde meydana gelen depremin büyüklüğünü 5.9 olarak duyurdu.