15 Temmuz 2015 Çarşamba

Erguvan İnşaat Yönetici Ortağı Emre Maraşlı, Kurtköy'ün havaalanı, Teknopark ve üniversite kampüsleri nedeniyle tıpkı Ataşehir gibi gelişmekte olduğunu söyledi.

İstanbul'da Ataşehir ve Kurtköy'de ürettiği markalı butik projelerle adını duyuran Erguvan İnşaat, yeni Gayrimenkul projesi için yine Kurtköy'ü seçti. Kurtköy'de 5. projesinin hazırlığını yapan Erguvan İnşaat, son projesiyle birlikte bölgenin en fazla Konut projesi yapan şirketi oldu.

Erguvan İnşaat Yönetici Ortağı Emre Maraşlı, Kurtköy'ü butik projelere müsait olması nedeniyle Anadolu Yakası'nın Göktürk'ü olarak tanımlarken, havaalanı, Teknopark ve üniversite kampüsleri nedeniyle Ataşehir gibi gelişmekte olduğunu söyledi.

Erguvan İnşaat, İstanbul'un gelişen yüzü Kurtköy'de bugüne kadar W Bahçe, Q Bahçe, W Roof, Avlu Kurtköy projelerini hayata geçirdi. Şirket şimdi de Teknopark'ın komşusu olan 12 bin metrekare arazide yeni projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Yeni Arsanın Lokasyonu Özel Konsept Gerektiriyor

yeni proje arsasının çok özel bir lokasyonda bulunması nedeniyle ofisten rezidansa kadar her türlü Gayrimenkul talebine hitap ettiğini ve özel bir konsept gerektirdiğini anlatan Erguvan İnşaat Yönetici Ortağı Emre Maraşlı, en fizibl şekilde konumlandıracakları projenin detaylarını önümüzdeki haftalarda paylaşacaklarını açıkladı.

Emre Maraşlı, bölgeyle ilgili şu değerlendirmelerde bulundu:

"2009 yılında yeni yatırımlarımız için rotayı Kurtköy'e çevirdiğimizde bölgenin zamanla gelişmesini bekliyorduk. Çünkü Ataşehir bile 1999'dan 2005'e kadar olan dönemde kendisini göstererek yükseldi.  Ancak Kurtköy beklediğimizden hızlı gelişiyor. Daha ilk iki projemizde kısa sürede konutların yüzde 80'ini satmamız sürpriz oldu. İstanbul'un gelişen yüzü Kurtköy'de planlı bir gelişim var ama hızlı gelişimle beraber imar sorunu olmayan arsa neredeyse kalmadı. Bu nedenle çok özel bir konumda olan yeni arsamızı, müşterilerin yaygın ihtiyaçlarını gözardı etmeyen bir konseptle tasarlayacak formülü geliştiriyoruz ve bu formülü de çok yakında açıklayacağız."

Emre Maraşlı, Erguvan İnşaat olarak Kurtköy’deki mevcut projeleriyle ilgili de şu bilgileri paylaştı:

"Kurtköy'de bugüne kadar bazıları Demirbaş Yapı ile birlikte olmak üzere 4 projeye imza attık. W Bahçe, W Roof ve Avlu Kurtköy birlikte yaptığımız projeler. W Bahçe projesi 136 konuttan oluşuyor, teslimini yaptık. W Roof projesi 206 daireli, merkezde,  bol teraslı ve Mimari ödüllü bir proje. 5- 6 ay sonra teslimlerini yapmayı planlıyoruz. Yeni başladığımız Avlu Kurtköy projesi 136 Konut ve 2 ticari üniteden oluşacak. Bu da yine butik bir proje, 16 ay içinde teslim edilmiş olur. Q Bahçe 100 konuttan oluşuyor, onun da teslimini gerçekleştirdik. Aynı anda bi çok noktada butik projeler yapıyor olmak bizi heyecanlandırıyor, bu nedenle işte bu yeni projemizi de bir an önce hayata geçiriyoruz."

Butik Projelerin Markasıyız

Erguvan İnşaat'ın halen Kurtköy'ün haricinde Demirbaş Yapı ile birlikte hayata geçirdiği Loft Dragos isimli bir projesi daha bulunuyor.  Erguvan İnşaat Yönetici Ortağı Emre Maraşlı, şirket olarak butik proje alanında markalaştıklarını, bu çizgide proje geliştirebilecekleri alanlarda Yatırım yapacaklarını dile getirirken, Kurtköy, Ataşehir ve Dragos'un öncelikli lokasyonlar olacağını açıkladı.

Detaylı bilgi için:

www.erguvaninsaat.com

Yorumlar

Diğer Haberler

Doğa ve göl manzaralı Beker Life’ta 2 milyon 580 bin TL’den başlayan fiyatlarla!
Doğa ve göl manzarası ile dikkat çeken Beker Life projesinde yer alan konutların güncel fiyatları 2 milyon 580 bin TL’den başlıyor. 
Ekonomist Tunç Şatıroğlu kiracılara seslendi: Hemen ev alın! 
Ekonomist Tunç Şatıroğlu, kira bedellerindeki fahiş artışa dikkat çekerek kiracılara 'hemen ev alın' uyarısında bulundu.
Milli Emlak’tan Ankara ve Balıkesir’de satılık arsa ve araziler!
Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Balıkesir’de yer alan arsa ve arazileri satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 8 Temmuz ve 17 Temmuz’da yapılacak.
Tunahan Solar Enerji’ye 3 ay geçici konkordato süresi!
Ankara 1. Asliye Ticaret Mahkemesi, Tunahan Solar Enerji Tarım Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’ne 3 ay süreyle geçici konkordato mühleti verdi.
Vakıf GYO Cubes Ankara’nın değeri 7,7 Milyar TL oldu! 
Vakıf GYO Cubes Ankara projesinde yer alan  Ankara İli Çankaya ilçesinde yer alan 16124 Ada 5 Parsel ve 16125 Ada 4 Parsel üzerindeki 229 adet bağımsız bölümün değeri 7,7 milyar TL oldu.