15 Temmuz 2015 Çarşamba

Bayram tatili boyunca, dünyaca ünlü Quu Spa'da rahatlayabilir, dünya mutfaklarının en lezzetli örneklerini deneyimleyebilirsiniz.

Otel odalarından restoranlarına ve havuzlarından sosyal alanlarına kadar baştan aşağı yenilenen ‘Güral Premier Hotel Belek', 80 adet özel havuz alanları bulunan suit odalar ve standart odalarının yanında sessizliği tercih eden misafirleri için denize sıfır veranda ve teras alanları bulunan, Banyo ve mini mutfaklı VIP pavilyonları ile hizmet veriyor. Misafirlerine birinci sınıf ve unutulmaz bir tatil deneyimi sunmak için sürekli bir kalite anlayışı ile hareket eden Otel,2 ve 3 katlı, ağaç boyunu geçmeyen binalardan oluşuyor. Güral Premier Hotel Belek, plaj ile iç içe konumlanan, birbirinden farklı temalardaki beach bar'ların bulunduğu, hizmetin en üst seviyede tutulduğu sahiliyle farklılık yaratıyor. Hem pavilyon localarında hem standart şezlong alanında kaliteli hizmet bayram tatilinde de maksimumda yaşanacak.

Çocuklar için tüm gün eğlence

Bayram tatili en çok çocukların tatili… Güral Premier Hotels&Resorts, her yaş grubu için ayrı oyun odalarının bulunduğu, sabah 09.00'dan akşam 23.00'e kadar profesyonel eğitmenler gözetiminde çocukların teslim edildiği Happyland alanı ile çocuklu ailelere süresiz tatil keyfi sağlıyor. Çocuklar yeni arkadaşlıklar edinerek sosyal gücünü kuvvetlendirirken, öğretici ve eğlenceli oyunlarla kaliteli zaman geçirebiliyor.

Dünyaca ünlü Quu Spa’da yenilenin

Güral Premier Hotel Belek' dev Aquapark'ı, içinde yer alan bebek plajı, açık-kapalı Yüzme havuzları,çocuklarıyla birlikte tatil yapmak isteyen aileler için her detayın düşünüldüğü Happyland, haftada bir düzenlenen çocuk festivali, dünyaca ünlü şov ve müzikallerin sahnelendiği dev sahnesi, animasyon aktiviteleri, profesyonel altyapıya sahip toprak tenis kortları, voleybol sahaları, step ve aerobik alanı, su sporları, açık ve kapalı geniş havuz alanları, son Teknoloji ekipmanlar ile donatılmış ‘Quu Fitness'ı, ödüllü Quu Spa'sı, oyun düşkünleri için özel tasarlanmış Gameland'ı, dünya lezzetlerini sunan restoranları, her türlü konforun sağlandığı beach bar'ları, yine sahilde konumlanan iki katlı özel yapısı, özel locaları, dev sahnesi, açılıp kapanabilen çatıya sahip ‘Party lounge'ıile misafirlerine ayrıcalıklı hizmetler sunmaya devam ediyor.

Yorumlar

Diğer Haberler

TOKİ açıkladı! TOKİ'nin indirim kampanyasında yarın son gün
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) konut sahibi olup taksitlerini ödeyen vatandaşlar için yüzde 25 indirim kampanyası başlatmıştı. Kısmi ödeme imkanı da sunulan kampanya için geri sayım başladığı kaydedildi. 
İnşaat faaliyetleri Eylül ayında zayıfladı! İnşaat faaliyet endeksi yeniden eşik değerin altına indi!
2024 yılının ilk yarısında geriledikten sonra Ağustos ayında eşik değerin üzerine çıkan Faaliyet Endeksi, Eylül ayında yeniden düşüşe geçti ve tüm endekslerin altına geriledi.
İBB Meclisinde 9 ilçedeki gayrimenkullerin satışına onay çıktı! Muhalefet şerhi olanlar da satılacak!
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisinde, mülkiyeti belediyeye ait farklı ilçelerdeki bazı gayrimenkullerin satışına onay verildi. Muhalefet şerhi olan taşınmazların da satışı kabul edildi. İşte ayrıntılar... 
6 Şubat depremlerinden etkilenen köyler için flaş karar! Deprem bölgesindeki imar yönetmeliğinde değişiklik yapıldı!
Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 6 Şubat depremlerinden etkilenen köylerdeki yerinde dönüşüm için Plansız Alanlar İmar Yönetmeliği’nde değişikliğe gitti. 
Asgari ücret 25 bin 503 TL! Milyonlarca çalışana Ocak şoku! Yeni rakamlar tek tek açıklandı...
Milyonlarca çalışan, açlık sınırının altında kalan asgari ücretle yaşamaya çalışırken, asgari ücret senaryoları belli oldu. İşte o son dakika rakamlar...