15 Temmuz 2015 Çarşamba

İş hayatına, Almanya'da global bir lojistik firması olan Deutsche Post DHL'in Inhouse Consulting bölümünde danışmanlık yaparak başlayan Dilara Tahiroğlu, Türkiye'ye döndükten sonra DHL Global Forwarding bünyesinde satış ekibi performansı ve şirket çapında stratejik projelerin yönetiminde rol aldı. Bain & Company bünyesinde 2013 yılından itibaren birçok farklı sektör ve projede Yönetim Danışmanı olarak çalışan Tahiroğlu, Hilti Türkiye'nin Stratejik Pazarlama Müdürü oldu.

Üniversite eğitimine Koç Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünde başlayan ve sonrasında Almanya Humboldt Üniversitesi'nde Ekonomi Yüksek Lisansını tamamlayan Dilara Tahiroğlu, iyi derecede İngilizce ve Almanca biliyor.

Hilti ve Hilti Türkiye Hakkında

Dünyanın en küçük ülkelerinden biri olan yaklaşık 35 bin nüfuslu Lihtenştayn Prensliği'nde doğup, bugün 22 bin çalışanı ile global jenerik marka haline gelen Hilti, 6 kıtada 120'den fazla ülkede faaliyet gösteriyor. 2014 yılı cirosu 4,5 milyar İsviçre Frangı (11,5 milyar TL) olarak gerçekleşen Hilti, Türk inşaat sektörünün hızlı gelişme ve büyüme potansiyeli sebebiyle 1982 yılından itibaren 33 yıldır Türkiye'de. Hilti Türkiye, son yıllarda göstermiş olduğu gelişimle 2011 yılı başından bu yana 10 ülkenin (Azerbaycan, Türkmenistan, Özbekistan, Moğolistan, Kırgızistan, Ermenistan, Gürcistan, Tacikistan, Moldova ve Kuzey Irak) bağlı olduğu bir bölgesel üs konumunda. 2014 yılında yüzde 35 büyüme gösteren Hilti Türkiye, başarısını bilgi, birikim ve inovasyon ile sürdürülebilir değer yaratan bir marka olmaya borçlu. Merkez ofisi İstanbul'da bulunan Hilti Türkiye; İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa ve Adana Bölge Müdürlükleri'nde görev yapan 228 çalışanı ile faaliyetlerini sürdürüyor. Ekonomiye yarattığı katma değer dışında İnsan Kaynakları alanında çalışmalarıyla da öne çıkan Hilti Türkiye, Great Place to Work Enstitüsü tarafından belirlenen, Türkiye'nin En İyi İşverenleri 2015 listesinde 3. sırada yer alırken, Yaşam Boyu Öğrenme alanında Özel Ödül'e layık görüldü.

Detaylı bilgi için; hilti.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar

Diğer Haberler

100 bin TL limiti olan kredi kartlarından 750 TL kesinti öngören teklifte son dakika! Limit değişiyor mu?
100 bin liranın üzerinde kredi kartı limiti bulunanlardan yıllık 750 lira kesinti yapılacağını öngören teklif ertelendi. Şimdi de 100 bin liralık limitin güncellenmesi gündeme geldi. İşte detaylar... 
İnşaat faaliyetleri Eylül ayında zayıfladı! İnşaat faaliyet endeksi yeniden eşik değerin altına indi!
2024 yılının ilk yarısında geriledikten sonra Ağustos ayında eşik değerin üzerine çıkan Faaliyet Endeksi, Eylül ayında yeniden düşüşe geçti ve tüm endekslerin altına geriledi.
İnşaat sektörü temsilcileri konut piyasasını değerlendirdi! Konut sahibi olmak için fırsat dönemindeyiz!
İnşaat sektörünün öncü isimlerinden, TÜİK Eylül ayı konut satış değerlendirmeleri geldi. Sektör temsilcileri konut piyasasındaki hareketliliğe dikkat çekerek piyasa hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
Konut kredisi kullanacaklar dikkat: Sözleşme yazılı veya mesafeli olarak yapılmadıkça geçerli olmayacak! 
Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin 5 maddeden meydana gelen ilk bölümü resmen kabul edildi. Konut kredilerinde de düzenleme yapıldı. İşte ayrıntılar...
TSE, Fatih’teki Tarihi Şeker Han’ı 30 milyon TL bedelle kiraya veriyor!
Türk Standardları Enstitüsü  Fatih’teki Tarihi Şeker Han için kiralama ihalesi düzenliyor. Kira bedeli 30 milyon TL+KDV olarak açıklanan Tarihi Şeker Han’ın kiralama ihalesi 4 Kasım tarihinde yapılacak.