15 Temmuz 2015 Çarşamba

2019 YILINDA TAMAMLANACAK

13,4 kilometre uzunluğunda planlanan Ataköy-İkitelli Metro Hattı projesinin ilk durağı Ataköy Plus Alışveriş Merkezi olacak. 2019 yılında tamamlanması hedeflenen Metro projesinde son durak İkitelli Güney Sanayi İstasyonu.

ATAKÖY-İKİTELLİ METRO HATTI DURAKLARI
- Ataköy İstasyonu
- Yenibosna İstasyonu
- Çobançeşme İstasyonu
- Kuyumcukent İstasyonu
- Doğu Sanayi İstasyonu
- mimar Sinan İstasyonu
- Evren Mahallesi Güneşli İstasyonu
- Halkalı Cad. 212 AVM İstasyonu
- Mehmet Akif İstasyonu
- Bahariye İstasyonu
- MASKO İstasyonu
- İkitelli Güney Sanayi İstasyonu 

Yorumlar

Diğer Haberler

Eski banka hazinecisi Evren Kirikoğlu: Şu an çantada 'canlıyla' gidilse, ilan fiyatından yüzde 10 altında ev alınabilir!
Eylül'de Konut Fiyat Endeksi Eylül'de yıllık nominal yüzde 27,4 artarken, reel olarak yüzde 14,7 düşüş gösterdi. Eski banka hazinecisi Evren Kirikoğlu, konut fiyatları ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...
6 Şubat depremlerinden etkilenen köyler için flaş karar! Deprem bölgesindeki imar yönetmeliğinde değişiklik yapıldı!
Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 6 Şubat depremlerinden etkilenen köylerdeki yerinde dönüşüm için Plansız Alanlar İmar Yönetmeliği’nde değişikliğe gitti. 
100 bin TL limiti olan kredi kartlarından 750 TL kesinti öngören teklifte son dakika! Limit değişiyor mu?
100 bin liranın üzerinde kredi kartı limiti bulunanlardan yıllık 750 lira kesinti yapılacağını öngören teklif ertelendi. Şimdi de 100 bin liralık limitin güncellenmesi gündeme geldi. İşte detaylar... 
İnşaat faaliyetleri Eylül ayında zayıfladı! İnşaat faaliyet endeksi yeniden eşik değerin altına indi!
2024 yılının ilk yarısında geriledikten sonra Ağustos ayında eşik değerin üzerine çıkan Faaliyet Endeksi, Eylül ayında yeniden düşüşe geçti ve tüm endekslerin altına geriledi.
Konut fiyatlarında reel kayıp hızlandı! İstanbul, İzmir, Ankara'da fiyatlar nasıl değişti? 
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası verilerine göre konut fiyatları 2024 yılı Eylül ayında bir önceki senenin aynı ayına göre nominal olarak yüzde 27,4 artış gösterirken, reel olarak da yüzde 14,7 oranında azaldı.