9 Temmuz 2015 Perşembe

Kurulduğu günden bu yana Kentsel Dönüşüm, iş güvenliği, yeşil Kent gibi konuları gündemine alarak Çağdaş yaşam alanları kurmak amacıyla yola çıkan AYİD, 08 Temmuz Çarşamba günü Büyük Kulüp'te iftar daveti verdi. Yaptığı çalışmalarla kısa sürede inşaat sektöründe adından söz ettiren AYİD'in iftar davetine yerel yönetim temsilcileriyle birlikte inşaat sektöründeki diğer dernekler, inşaat müteahhitleri, tedarikçiler ve sektör temsilcileri olmak üzere 500 davetli katıldı. Lineadecor sponsorluğunda düzenlenen ve semah gösterisiyle renkleneniftar davetinde, AYİD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sadıkoğlu'nun açış konuşmasında bolluk ve bereketin paylaşıldığı bugünlerde iftar davetine katılan herkese teşekkür etti.

Sadıkoğlu'ndan sonra söz alan AYİD Genel Sekreteri Hakan Şişik ise AYİD'in gün geçtikçe sektörde güçlenen yapısından bahsetti. Hakan Şişik, konuşmasında şu açıklamalarda bulundu: "AYİD kurulalı kısa bir zaman geçmesine rağmen yerel yönetimlerle ve diğer sivil toplum kurumlarıyla başarılı çalışmalara imza attık. Sektörde söz sahibi bir derneğiz. Hem inşaat müteahhitlerinin hem tedarikçilerin hem de vatandaşın ihtiyaçlarına cevap verebilen dernek yapımız sayesinde sektörde farklı bir yerde duruyoruz. İnanıyoruz ki, yıl içerisinde hayata geçireceğimiz diğer projelerle AYİD sektördeki yerini sağlamlaştıracaktır."Lineadecor Genel Müdürü Ercan Ecemiş de davete katılan misafirlere teşekkür ederken, böyle bir organizasyon içerisinde yer aldıkları için mutlu olduklarını ifade etti.

Mehmet Sadıkoğlu'nun Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı yaptığı Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği (AYİD)'in amacı; Gayrimenkul ve inşaat konularında faaliyette bulunanları, bu konulara Ticari, sosyal, teknolojik, endüstriyel, kültürel, eğitsel ve hukuki yönden katkı sağlayanları ve en geniş şekliyle her çeşit Ticari ve fikri anlamda Yatırım yapan gerçek ve tüzel kişileri bir araya toplayarak birbirleriyle tanışmalarına imkân yaratmak, aralarındaki ilişkileri sürdürmek, dayanışmayı sağlamak, gelişmelerini temin etmek ve üyelerine her bakımdan yardımcı olmaktır. AYİD'in 250 üyesi bulunmaktadır.

Yorumlar

Diğer Haberler

İBB Meclisinde 9 ilçedeki gayrimenkullerin satışına onay çıktı! Muhalefet şerhi olanlar da satılacak!
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisinde, mülkiyeti belediyeye ait farklı ilçelerdeki bazı gayrimenkullerin satışına onay verildi. Muhalefet şerhi olan taşınmazların da satışı kabul edildi. İşte ayrıntılar... 
Son dakika Malatya'da 5.9 şiddetinde deprem meydana geldi!
AFAD, saat 10.46'da merkez üssünün Malatya'nın Kale ilçesinde meydana gelen depremin büyüklüğünü 5.9 olarak duyurdu.
Altında yeni rekor! Gram altın fırladı! Gram, çeyrek ve Ata altın fiyatı ne kadar oldu? 17 Ekim 2024 altın fiyatları
Altın, yükselişe geçerek tarihi rekorunu tazeledi. Gram altın adeta fırladı. Bugün Gram, çeyrek, tam ve Ata altın fiyatı ne kadar oldu? 17 Ekim 2024 altın fiyatları.
TEDB Başkanı Hakan Akçam: Konut fiyatları nominalde artışta, reelde düşüşte!
Türkiye konut piyasasındaki fiyat değişimlerini takip etmek amacıyla oluşturulan Konut Fiyat Endeksi, bir önceki yılın aynı ayına göre nominal olarak yüzde 27,4 oranında artarken reel olarak ise yüzde 14,7 oranında azaldı. 
MBA Vizyon Tuzla’da 8.4 milyon TL’ye 2 oda 1 salon! Yüzde 30 peşinatla!
MBA Vizyon Tuzla projesinde yer alan konutların fiyatları 8 milyon 410 bin TL’den başlıyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2026 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.