9 Temmuz 2015 Perşembe

Güral Premier Hotel Belek, hayallerindeki tatili unutulmaz kılmak için çiftleri ve aileleri bekliyor.

Otel odalarından restoranlarına ve havuzlarından sosyal alanlarına kadar baştan aşağı yenilenen ‘Güral Premier Hotel Belek', 80 adet özel havuz alanları bulunan suit odalar ve standart odalarının yanında sessizliği tercih eden misafirleri için denize sıfır veranda ve teras alanları bulunan, banyo ve mini mutfaklı VIP pavilyonları ile hizmet veriyor. Misafirlerine birinci sınıf ve unutulmaz bir Tatil deneyimi sunmak için sürekli bir kalite anlayışı ile hareket eden Otel, 2 ve 3 katlı, ağaç boyunu geçmeyen binalardan oluşuyor. Güral Premier Hotel Belek, plaj ile iç içe konumlanan, birbirinden farklı temalardaki beach bar'ların bulunduğu, hizmetin en üst seviyede tutulduğu sahiliyle farklılık yaratıyor. Hem pavilyon localarında hem standart şezlong alanında kaliteli hizmet maksimumda yaşanıyor.

Güral Premier Hotel Belek'te yer alan VIP pavilyonlar, hem her yere yürüme mesafesiyle ulaşabilmek, hem de gözlerden uzak kalmak isteyen misafirler için özel olarak tasarlandı. Verandaya açılan geniş camlar, Akdeniz'e sıfır mesafede, kumların, tercihe göre çimlerin üstüne konumlandırılmış, teraslı beyaz yapılarıyla dikkat çekiyor.

Eğlence, spor ve güzellik bir arada

Güral Premier Hotel Belek' dev Aquapark'ı, içinde yer alan bebek plajı, açık-kapalı Yüzme havuzları, çocuklarıyla birlikte Tatil yapmak isteyen aileler için her detayın düşünüldüğü Happyland, haftada bir düzenlenen çocuk festivali, dünyaca ünlü şov ve müzikallerin sahnelendiği dev sahnesi, animasyon aktiviteleri, profesyonel altyapıya sahip toprak tenis kortları, voleybol sahaları, step ve aerobik alanı, su sporları, açık ve kapalı geniş havuz alanları, son teknoloji ekipmanlar ile donatılmış ‘Quu Fitness'ı, ödüllü Quu Spa'sı, oyun düşkünleri için özel tasarlanmış Gameland'ı, dünya lezzetlerini sunan restoranları, her türlü konforun sağlandığı beach bar'ları, yine sahilde konumlanan iki katlı özel yapısı, özel locaları, dev sahnesi, açılıp kapanabilen çatıya sahip ‘Party lounge'ı ile misafirlerine ayrıcalıklı hizmetler sunmaya devam ediyor.


konuthaberleri.com

Yorumlar

Diğer Haberler

Milli Emlak iki şehirde taksitle konut, arsa ve arazi satıyor!
Milli Emlak, Ankara ve Bursa’da  yer alan toplam 9 adet konut ve araziyi 3 milyon 275 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkardı. İşte o satışlar ile ilgili ayrıntılar...
İslam Memiş bu defa da gram altının yıl sonunda ne kadar olacağını açıkladı!
Yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen Finans analisti İslam Memiş, gram altınla ilgili yıl sonu tahminini açıkladı. Peki yatırımcıların gözdesi gram altın yıl sonunda ne kadar olacak? 
İnşaat faaliyetleri Eylül ayında zayıfladı! İnşaat faaliyet endeksi yeniden eşik değerin altına indi!
2024 yılının ilk yarısında geriledikten sonra Ağustos ayında eşik değerin üzerine çıkan Faaliyet Endeksi, Eylül ayında yeniden düşüşe geçti ve tüm endekslerin altına geriledi.
Konut fiyatlarında reel kayıp hızlandı! İstanbul, İzmir, Ankara'da fiyatlar nasıl değişti? 
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası verilerine göre konut fiyatları 2024 yılı Eylül ayında bir önceki senenin aynı ayına göre nominal olarak yüzde 27,4 artış gösterirken, reel olarak da yüzde 14,7 oranında azaldı.
Asgari ücret 25 bin 503 TL! Milyonlarca çalışana Ocak şoku! Yeni rakamlar tek tek açıklandı...
Milyonlarca çalışan, açlık sınırının altında kalan asgari ücretle yaşamaya çalışırken, asgari ücret senaryoları belli oldu. İşte o son dakika rakamlar...