9 Temmuz 2015 Perşembe

Deniz manzaralı terasında yer alan havuzuyla gökyüzünde yüzme keyfi yaşatacak proje, ayrıca şehir merkezindeki konumuyla da tarihi kentin sosyal ve kültürel dokusunun içinde yer alacak.

Özak GYO'nun farklı ve yaşamı yeniden keyiflendirecek projesi Hayat Tepe Suites'te kaba inşaat tamamlandı. Bayrampaşa'daki Hayat Tepe'ye komşu olan Hayat Tepe Suites projesi, dinamik, hızlı ve özgür yaşayanların iş ortamından evine rahat dönüşünü sağlayabilecek bir Lokasyon avantajıyla öne çıkıyor.

Bayrampaşa'nın alışveriş vadisi içindeki Hayat Tepe Suites projesi, 54'ü 1+1 ve 12'si 2+1 olmak üzere 40 metrekare ile 72 metrekare arasında değişen toplamda 66 daireden oluşuyor. 5 farklı tipte Daire seçeneği olan projenin tamamlanan kaba inşaatından sonra iç Dekorasyon çalışmaları başladı. A sınıfı işçilik ve malzemelerle yürütülen çalışmaların kasım ayında tamamlanması ve dairelerin sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Şehrin merkezindeki konumuyla birçok işyerine çok yakın mesafede yer alan Hayat Tepe Suites, şehrin yoğun ortamında hızlı hareket etmek isteyenler, yeni evli ve genç çiftler ile beyaz yakalıların ve Yatırım yapmak isteyenlerin aranan adresi olacak. Daire sahiplerine birden fazla yaşam imkanı sunan proje, her türlü konforun ve altyapının düşünüldüğü, Lokasyon avantajıyla şehrin kültür, sanat ve spor etkinliklerinin adeta merkezinde yer alıyor.

Ayrıcalıklarıyla öne çıkacak Hayat Tepe Suites'in terasındaki havuzu, benzer projelerden ayrışmasını sağlıyor. Gökyüzünde havuz keyfi yaşatacak proje, aynı zamanda tarihi yarımada manzarasıyla da güzel bir peyzaj oluşturacak. Spor salonunda sağlıklı ve fit bir yaşamın fırsatı yakalanırken, sosyalleşme alanları ile de günün yorgunluğu yerini keyifli anlara bırakacak.

Hayat Tepe Suites İletişim:

Web: www.hayattepesuites.com


konuthaberleri.com

Yorumlar

Diğer Haberler

Kozmos Tekstil ve ortaklarına 1 yıl kesin konkordato süresi!
Bursa 1. Asliye Ticaret Mahkemesi, Kozmos Tekstil ve Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi ile Enver Uğur Tutluoğlu, Sefer Özdemir ve Selim Özdemir’e bir yıl süreyle kesin konkordato mühleti tanıdı.
Doğa ve göl manzaralı Beker Life’ta 2 milyon 580 bin TL’den başlayan fiyatlarla!
Doğa ve göl manzarası ile dikkat çeken Beker Life projesinde yer alan konutların güncel fiyatları 2 milyon 580 bin TL’den başlıyor. 
Vakıf GYO Cubes Ankara’nın değeri 7,7 Milyar TL oldu! 
Vakıf GYO Cubes Ankara projesinde yer alan  Ankara İli Çankaya ilçesinde yer alan 16124 Ada 5 Parsel ve 16125 Ada 4 Parsel üzerindeki 229 adet bağımsız bölümün değeri 7,7 milyar TL oldu. 
Tunahan Solar Enerji’ye 3 ay geçici konkordato süresi!
Ankara 1. Asliye Ticaret Mahkemesi, Tunahan Solar Enerji Tarım Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’ne 3 ay süreyle geçici konkordato mühleti verdi.
Milli Emlak’tan Ankara ve Balıkesir’de satılık arsa ve araziler!
Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Balıkesir’de yer alan arsa ve arazileri satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 8 Temmuz ve 17 Temmuz’da yapılacak.