9 Temmuz 2015 Perşembe

Hayal ettiğinizin de ötesinde bir tatil Titanic Deluxe Belek’te…

Akdeniz'in kalbi Belek'te çam ormanlarının arasına gizlenmiş olan Titanic Deluxe Belek, doğanın tüm renkleri ve olanaklarıyla iç içe benzersiz bir bayram tatili yaşamak isteyenlere ayrıcalıklı imkânlar sunuyor.

Eşsiz lezzetleri ile misafirlerinin damak zevkini taçlandıran özel restoranları, Uzakdoğu'nun gizemini Akdeniz'e taşıyan SPA uygulamaları, çocukların tatilini unutamayacakları bir eğlenceye dönüştüren bölgenin en büyük ve kapsamlı çocuk kulübü ve gün boyu devam eden aktiviteleri, gece şovları ve partiler ile dolu dolu bir Tatil Titanic Deluxe Belek misafirlerine sunuluyor.

Gün boyunca su sporları yapabilir, alternatif restoranlarda enfes lezzetler tadabilir, evinizdeki konforu aratmayacak odalarda dinlenebilir veya kendinize bir ödül vererek Be Fine SPA'nın kusursuz atmosferinde uzman ellerin yapacağı özel bir masaj ile tüm yorgunluğunuzdan arınabilirsiniz.

Titanic Deluxe Belek'in misafirleri için düşünülmüş en özel ayrıntılardan bir olan çarşı alanında alışveriş yapabilir Bebek Kahve'de bir kahve molası verebilirsiniz. Romantik bir Tatil geçirmek isteyen misafirlerine nehir üzerinde teknede hazırlanmış özel bir akşam yemeği sunan Titanic Deluxe hayallerinizin de ötesinde bir tatil sunuyor.

Titanic Beach Lara’da eğlenceye doyacaksınız…

Akdeniz'in masmavi sularıyla birleşen ipeksi Lara kumsalında bulunan Titanic Beach Lara ile tanışan misafirler gerçek bir tatil deneyimi yaşıyor.

Tadı damağınızda kalacak lezzetlerin sunulduğu restoranlarında yemeklerinizi yedikten sonra hepsi birbirinden eğlenceli aktivitelere katılabilirsiniz. Tini Çocuk Kulubü'nden çıkmak istemeyen çocuklarınız eğlenceli zaman geçirirken sizde kendinizi Be Fine Spa'da bir hamam sefası veya mükemmel bir masaj ile ödüllendirebilirsiniz.

Tatiliniz boyunca bilardo, masa tenisi, dart, bowling gibi oyunlar oynayabilir, kano, dalış, şnorkelle dalış gibi farklı su sporu olanaklarından yararlanabilirsiniz. Tüm gün boyunca misafirlerinin keyifli saatler geçirmesi için çalışan ve misafirleri ile birlikte eğlenen Eğlence ekibi en iyi tatil arkadaşlarınız olacak.

Konfor, keyif, Eğlence, lezzet hepsi bir arada Titanic Hotels misafirlerinin unutulmaz biz tatil geçirmesini sağlıyor.

Titanic Otelleri İletişim:

Web : www.titanic.com.tr


konuthaberleri.com

Yorumlar

Diğer Haberler

İnşaat sektörü temsilcileri konut piyasasını değerlendirdi! Konut sahibi olmak için fırsat dönemindeyiz!
İnşaat sektörünün öncü isimlerinden, TÜİK Eylül ayı konut satış değerlendirmeleri geldi. Sektör temsilcileri konut piyasasındaki hareketliliğe dikkat çekerek piyasa hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
İnşaat faaliyetleri Eylül ayında zayıfladı! İnşaat faaliyet endeksi yeniden eşik değerin altına indi!
2024 yılının ilk yarısında geriledikten sonra Ağustos ayında eşik değerin üzerine çıkan Faaliyet Endeksi, Eylül ayında yeniden düşüşe geçti ve tüm endekslerin altına geriledi.
TOKİ açıkladı! TOKİ'nin indirim kampanyasında yarın son gün
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) konut sahibi olup taksitlerini ödeyen vatandaşlar için yüzde 25 indirim kampanyası başlatmıştı. Kısmi ödeme imkanı da sunulan kampanya için geri sayım başladığı kaydedildi. 
İslam Memiş bu defa da gram altının yıl sonunda ne kadar olacağını açıkladı!
Yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen Finans analisti İslam Memiş, gram altınla ilgili yıl sonu tahminini açıkladı. Peki yatırımcıların gözdesi gram altın yıl sonunda ne kadar olacak? 
100 bin TL limiti olan kredi kartlarından 750 TL kesinti öngören teklifte son dakika! Limit değişiyor mu?
100 bin liranın üzerinde kredi kartı limiti bulunanlardan yıllık 750 lira kesinti yapılacağını öngören teklif ertelendi. Şimdi de 100 bin liralık limitin güncellenmesi gündeme geldi. İşte detaylar...