8 Temmuz 2015 Çarşamba
Vefa Holding'in hafif Çelik Yapı markası Steelife, yük konteynerlerini yaşam alanına çeviriyor. Steelife, bunun en güzel örneğini, üniversite öğrencilerine iş birliğine dayalı inovasyon ve girişimcilik deneyimi yaşatmayı amaçlayan InnoCampus Projesi'nde uyguluyor.

Modüler yapılardaki tecrübesiyle Steelife, taşınabilir bir inovasyon ve girişimcilik platformu olarak üniversiteleri giden InnoCampus'e, taşımacılıkta kullanılan yük konteynerlerinden dönüştürdüğü yaşam üniteleriyle destek oluyor. Bir gün içerisinde monte edilebilecek modüler bir Yapı olarak tasarlanan InnoCampus üniteleri, ortak çalışma, ortak öğrenme ve ortak deneyim alanlarından oluşuyor. Bu inovatif ürün sayesinde proje kapsamında gidilen üniversitelerde hızlı kurulum sağlanıyor. Türkiye'nin dört bir yanındaki üniversiteleri gezen InnoCampus ile gidilen her kampüste bir ay boyunca katılımcılara yoğun bir inovasyon ve girişimcilik eğitimi veriliyor.
Steelife Genel Müdürü mimar Bülent Aydın, bu modüler yapının uluslararası taşımacılıkta kullanılan 40'lık ve 20'lik olarak adlandırılan yük konteynerleri ile yapılan yapılar olduğunu belirterek, "Yapının yüzde 99 imalatı fabrikada tamamlanıp yerine naklediliyor, sahada sadece modüller arası montaj ve altyapı bağlantısı yapılıyor. Türkiye'de daha çok inovatif projeler için kullanılan bu çalışmayı biz farklı bir tarz ve yaklaşım sergileyen üniversite, Özel Sektör firmaları ve Mimarlar ile gerçekleştiriyoruz" dedi.

Yorumlar

Diğer Haberler

TSE, Fatih’teki Tarihi Şeker Han’ı 30 milyon TL bedelle kiraya veriyor!
Türk Standardları Enstitüsü  Fatih’teki Tarihi Şeker Han için kiralama ihalesi düzenliyor. Kira bedeli 30 milyon TL+KDV olarak açıklanan Tarihi Şeker Han’ın kiralama ihalesi 4 Kasım tarihinde yapılacak.
100 bin TL limiti olan kredi kartlarından 750 TL kesinti öngören teklifte son dakika! Limit değişiyor mu?
100 bin liranın üzerinde kredi kartı limiti bulunanlardan yıllık 750 lira kesinti yapılacağını öngören teklif ertelendi. Şimdi de 100 bin liralık limitin güncellenmesi gündeme geldi. İşte detaylar... 
Eski banka hazinecisi Evren Kirikoğlu: Şu an çantada 'canlıyla' gidilse, ilan fiyatından yüzde 10 altında ev alınabilir!
Eylül'de Konut Fiyat Endeksi Eylül'de yıllık nominal yüzde 27,4 artarken, reel olarak yüzde 14,7 düşüş gösterdi. Eski banka hazinecisi Evren Kirikoğlu, konut fiyatları ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...
Milli Emlak iki şehirde taksitle konut, arsa ve arazi satıyor!
Milli Emlak, Ankara ve Bursa’da  yer alan toplam 9 adet konut ve araziyi 3 milyon 275 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkardı. İşte o satışlar ile ilgili ayrıntılar...
İnşaat sektörü temsilcileri konut piyasasını değerlendirdi! Konut sahibi olmak için fırsat dönemindeyiz!
İnşaat sektörünün öncü isimlerinden, TÜİK Eylül ayı konut satış değerlendirmeleri geldi. Sektör temsilcileri konut piyasasındaki hareketliliğe dikkat çekerek piyasa hakkında önemli açıklamalarda bulundu.