8 Temmuz 2015 Çarşamba

Cansel Turgut Yazıcı, Türkiye'nin gözde Turizm merkezi Bodrum'da özellikle son dönemde gözle görülür şekilde ivme kazanan villa ve Otel projeleri hakkında dikkat çekici değerlendirmelerde bulundu.

Gayrimenkul değerleme'nin analizine göre birçok şehirden daha fazla ekonomik değer sağlayan Bodrum'un, üçüncü havalimanının hizmete girmesine paralel olarak Ortadoğu ve Uzakdoğu turizmine de açılması bekleniyor. Bölgede Otel ve villa projeleri özellikle son yıllarda şaşırtıcı derecede hız kazanmış bulunuyor.

BİRÇOK ŞEHİRDEN DAHA FAZLA EKONOMİ SUNUYOR
Dönemsel açıdan bakıldığında Bodrum'un Türkiye'nin birçok şehrinden daha fazla ekonomi sunan bir Turizm ilçesi olduğuna dikkat çeken Yazıcı, uzun dönemde Bodrum'un Şehir statüsüne kavuşması gereken bir merkez olduğunu dile getirdi.

Bodrum'un yalnızca yaz aylarında değil, son yıllarda kış sezonunda da nüfusunun artış kaydettiğine değinen Yazıcı, bu nedenden dolayı villa ve otel projelerinin ciddi düzeyde hız kazanmasının şaşırtıcı olmadığını belirtti.

BODRUM'UN ÖNEMİ ÜÇÜNCÜ HAVALİMANI İLE DAHA DA ARTACAK
Önümüzdeki dönemde ise Ortadoğulu ve Uzakdoğulu turistlerin ilgisinin de Bodrum'a odaklanacağı tahmininde bulunan Yazıcı, bu gelişmede İstanbul'da çalışmaları devam eden üçüncü havalimanının büyük etkisi olacağını ileri sürdü.

Halihazırda Atatürk Havalimanı'nda yer olmaması nedeniyle Dubai'yi ana Liman olarak kullanan birçok Uzakdoğulu havayolu şirketinin yeni havalimanını da tercih edeceğini ifade eden Yazıcı, bu uçuşların Türkiye'nin birçok şehrini Ortadoğu ve Uzakdoğu'ya çok daha kolay bağlayacağı kanaatini taşıdığını kaydetti.

Yorumlar

Diğer Haberler

İnşaat sektörü temsilcileri konut piyasasını değerlendirdi! Konut sahibi olmak için fırsat dönemindeyiz!
İnşaat sektörünün öncü isimlerinden, TÜİK Eylül ayı konut satış değerlendirmeleri geldi. Sektör temsilcileri konut piyasasındaki hareketliliğe dikkat çekerek piyasa hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
İBB Meclisinde 9 ilçedeki gayrimenkullerin satışına onay çıktı! Muhalefet şerhi olanlar da satılacak!
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisinde, mülkiyeti belediyeye ait farklı ilçelerdeki bazı gayrimenkullerin satışına onay verildi. Muhalefet şerhi olan taşınmazların da satışı kabul edildi. İşte ayrıntılar... 
Altında yeni rekor! Gram altın fırladı! Gram, çeyrek ve Ata altın fiyatı ne kadar oldu? 17 Ekim 2024 altın fiyatları
Altın, yükselişe geçerek tarihi rekorunu tazeledi. Gram altın adeta fırladı. Bugün Gram, çeyrek, tam ve Ata altın fiyatı ne kadar oldu? 17 Ekim 2024 altın fiyatları.
TEDB Başkanı Hakan Akçam: Konut fiyatları nominalde artışta, reelde düşüşte!
Türkiye konut piyasasındaki fiyat değişimlerini takip etmek amacıyla oluşturulan Konut Fiyat Endeksi, bir önceki yılın aynı ayına göre nominal olarak yüzde 27,4 oranında artarken reel olarak ise yüzde 14,7 oranında azaldı. 
Tuzla'da 2 milyon TL'den başlayan fiyatlarla 4 konut, 87 milyon TL'ye de arsa satılıyor! Belediye şartları duyurdu!
Tuzla Belediyesi, Aydınlı ve Tepeören mahallelerinde yer alan 4 konut ve 2 arsayı satıyor. Peki gayrimenkullerin satış ihalesi ne zaman? İşte merak edilenler...