8 Temmuz 2015 Çarşamba

Cansel Turgut Yazıcı, Türkiye'nin gözde Turizm merkezi Bodrum'da özellikle son dönemde gözle görülür şekilde ivme kazanan villa ve Otel projeleri hakkında dikkat çekici değerlendirmelerde bulundu.

Gayrimenkul değerleme'nin analizine göre birçok şehirden daha fazla ekonomik değer sağlayan Bodrum'un, üçüncü havalimanının hizmete girmesine paralel olarak Ortadoğu ve Uzakdoğu turizmine de açılması bekleniyor. Bölgede Otel ve villa projeleri özellikle son yıllarda şaşırtıcı derecede hız kazanmış bulunuyor.

BİRÇOK ŞEHİRDEN DAHA FAZLA EKONOMİ SUNUYOR
Dönemsel açıdan bakıldığında Bodrum'un Türkiye'nin birçok şehrinden daha fazla ekonomi sunan bir Turizm ilçesi olduğuna dikkat çeken Yazıcı, uzun dönemde Bodrum'un Şehir statüsüne kavuşması gereken bir merkez olduğunu dile getirdi.

Bodrum'un yalnızca yaz aylarında değil, son yıllarda kış sezonunda da nüfusunun artış kaydettiğine değinen Yazıcı, bu nedenden dolayı villa ve otel projelerinin ciddi düzeyde hız kazanmasının şaşırtıcı olmadığını belirtti.

BODRUM'UN ÖNEMİ ÜÇÜNCÜ HAVALİMANI İLE DAHA DA ARTACAK
Önümüzdeki dönemde ise Ortadoğulu ve Uzakdoğulu turistlerin ilgisinin de Bodrum'a odaklanacağı tahmininde bulunan Yazıcı, bu gelişmede İstanbul'da çalışmaları devam eden üçüncü havalimanının büyük etkisi olacağını ileri sürdü.

Halihazırda Atatürk Havalimanı'nda yer olmaması nedeniyle Dubai'yi ana Liman olarak kullanan birçok Uzakdoğulu havayolu şirketinin yeni havalimanını da tercih edeceğini ifade eden Yazıcı, bu uçuşların Türkiye'nin birçok şehrini Ortadoğu ve Uzakdoğu'ya çok daha kolay bağlayacağı kanaatini taşıdığını kaydetti.

Yorumlar

Diğer Haberler

MBA Vizyon Tuzla’da 8.4 milyon TL’ye 2 oda 1 salon! Yüzde 30 peşinatla!
MBA Vizyon Tuzla projesinde yer alan konutların fiyatları 8 milyon 410 bin TL’den başlıyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2026 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.
İslam Memiş bu defa da gram altının yıl sonunda ne kadar olacağını açıkladı!
Yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen Finans analisti İslam Memiş, gram altınla ilgili yıl sonu tahminini açıkladı. Peki yatırımcıların gözdesi gram altın yıl sonunda ne kadar olacak? 
İBB Meclisinde 9 ilçedeki gayrimenkullerin satışına onay çıktı! Muhalefet şerhi olanlar da satılacak!
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisinde, mülkiyeti belediyeye ait farklı ilçelerdeki bazı gayrimenkullerin satışına onay verildi. Muhalefet şerhi olan taşınmazların da satışı kabul edildi. İşte ayrıntılar... 
Milli Emlak iki şehirde taksitle konut, arsa ve arazi satıyor!
Milli Emlak, Ankara ve Bursa’da  yer alan toplam 9 adet konut ve araziyi 3 milyon 275 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkardı. İşte o satışlar ile ilgili ayrıntılar...
Konut fiyatlarında reel kayıp hızlandı! İstanbul, İzmir, Ankara'da fiyatlar nasıl değişti? 
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası verilerine göre konut fiyatları 2024 yılı Eylül ayında bir önceki senenin aynı ayına göre nominal olarak yüzde 27,4 artış gösterirken, reel olarak da yüzde 14,7 oranında azaldı.