7 Temmuz 2015 Salı
Sektördeki 25 yıllık bilgi birikimi ve tecrübesiyle Keleşoğlu Holding ve markalarının iletişim danışmanlığını üstlenen Bersay İletişim Grubu, önümüzdeki dönemde Keleşoğlu Holding'e kurumsal itibar yönetimi ve marka iletişimi alanında hizmet sunacak.   İnşaat sektöründe ilk kez 1976 yılında faaliyetlerine başlayan Keleşoğlu Holding, yaklaşık 40 yıllık deneyimiyle bugüne kadarVadistanbul Teras, Koru Florya, Capacity AVM, Pelican Mall, Flyinn, Ataköy Konakları, Yalın Evler ve Cennet Koru başta olmak üzere birçok lüks Konut, ofis binası, alışveriş merkezi ve özel amaçlı AVM projesine imza attı.

Yorumlar

Diğer Haberler

TOKİ’nin Ankara Sincan ve Mersin Mezitli projeleri sahiplerine teslim ediliyor!
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın Ankara Sincan ve Mersin Mezitli projeleri sahiplerine teslim ediliyor.
İzmir'deki kentsel dönüşüm mağdurları isyan etti: 15 yıl oldu adalet Uzundere'ye gelmedi!
İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından 2011 yılında başlatılan ve tamamlanmayan Uzundere Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 3 ve 4. etap hak sahiplerinden açıklama geldi.
Naci Görür o ili işaret ederek uyardı: 7 şiddetinde deprem olacak!
 AFAD, Erzurum'un Köprüköy ilçesinde 4,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Depremin hemen ardından deprem uzmanı Naci Görür'den Erzurum için 'yediye kadar deprem üretir.' açıklaması geldi.
İyi Partili milletvekili Atış Yapı mağdurlarını gündeme taşıdı! Binlerce yuva betonla, demirle kabusa dönüştü!
İYİ Parti Bursa milletvekili Yüksek Selçuk Türkoğlu, iflas eden Bursa merkezli Atış Yapı'dan konut satın alan vatandaşların mağduriyetini gündeme taşıdı.
Belediyelerden Eskişehir ve Uşak’ta satılık 5 arsa!
Eskişehir ve Uşak’ta yer alan 5 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihalelerinin 10 Temmuz ve 16 Temmuz tarihlerinde yapılacağı belirtildi.