30 Haziran 2015 Salı

Tasarım alanında dünyanın önde gelen ödüllendirme mekanizmalarından biri olan ve Alman Tasarım Konseyi tarafından bu sene 46'ıncısı organize edilecek German Design Award 2016'ya, nitelikli tasarımları ile yurt içi ve yurt dışında birçok özel projeye imza atan  Nurus; Alava, Uneo, Isola ve Ashbury olmak üzere 4 ürünüyle aday gösterildi. Aday gösterilmenin de bir ödül olarak kabul edildiği sistemde, jüri Temmuz ayı içerisinde bir araya gelecek

Almanya, Avusturya, Birleşik Krallık, Danimarka, Hollanda, çin, Hong Kong, İsveç, Endonezya, İsviçre ve Amerika Birleşik Devletleri'nden önde gelen tasarım uzmanlarından oluşan jüri, Temmuz ayı içerisinde on binlerce ürün arasından ödüllendirme yapacak. Almanya'da her yıl Şubat ayında gerçekleştirilen prestijli ödül törenininde, ödüllü ürünler de büyük bir sergi ile tanıtılacak. 

Nurus’un Ödüle Aday Ürünleri 

Dünyaca ünlü tasarımcı Stefan Brodbeck'in Nurus ile ortak tasarımı olan Ashbury yönetici serileri, farklı ayak seçenekleriyle aynı zamanda Green Good Design ödüllüAlava Ailesi ve Martin Ballendat tasarımı olan 2015 Red Dot Product Design Award sahibi Uneo çalışma koltuğu ve bireysel çalışma alanlarından, resmi olmayan ekip toplantılarına Zengin bir çözüm sunan Isola, Alman Tasarım Ödülleri 2016'nın en iddialı adayları arasında yer alıyor.

Yorumlar

Diğer Haberler

Kira stopajı nedir?
Türkiye’de hem kiracıların hem de mülk sahiplerinin sıklıkla karşılaştığı konulardan biri olan kira stopajı; Gelir Vergisi Kanunun 94. maddesi kapsamında kiraya verilen mallar üzerinden kesilen vergidir.
Altında fren patladı! Kapalıçarşı'da gram altın 4 bin 725 TL'den satılıyor! 3 Eylül 2025 son dakika altın fiyatları!
Altın fiyatları rekor kırdı. Güne 4 bin 641 liradan başlayan gram altın şu anda 4 bin 725 liradan işlem görüyor. İşte 3 Eylül 2025 son dakika altın fiyatları.
Proland Mühendislik’in konkordato talebi tasdik edildi!
Proland Mühendislik Bilgi Teknolojileri Makina İnşaat Prodüksiyon ve Organizasyon Sanayi Ticaret A.Ş.’nin konkordato talebi tasdik edildi.
Emlak vergilerindeki artışa çözüm önerisi! 'Rayiç bedellerde hata yok' diyen ünlü ekonomist açıkladı!
Ekonomist Nejat Özonay, yeni yılla birlikte 10-15 kat artması beklenen emlak vergileriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Özonay, 'Rayiç bedellerde hata yok' dedi ve asıl sorunu açıkladı. 
Emlak Konut Damla Kent projesinden sertifika alan yatırımcılar dikkat! Kar-zarar durumu belli oldu! 
Emlak Konut'un gayrimenkul sertifikasıyla satışa sunduğu Damla Kent Projesinde  sertifika satışları devam ediyor. Geçtiğimiz hafta yüzde 9'dan fazla değer kaybeden gayrimenkul sertifikasıyla ilgili uzmanlardan açıklama geldi.