26 Haziran 2015 Cuma

Yatırımcısına yüksek kazancın kapılarını aralayan Ayışığı Butik'te yer alan 106 Rezidans Konut metrekaresi 3 bin 600 TL'den satışa çıkarken, proje teslim tarihi 2016 yılının Ağustos ayı olarak belirlendi.

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir: "Ayışığı konseptimiz Beylikdüzü bölgesinde kazancın sembolü oldu. Ayrıca projemizi açıklar açıklamaz yoğun bir müşteri talebi ile karşılaştık ve daha ilk gün satışlar yüzde 20 oranında gerçekleşti. Bu bizi sevindiriyor. Çünkü yıllara dayalı olarak müşterilerimizle aramızda güvene dayalı bir kazan kazan ilişkisini inşaa etmeyi başardık."

İnşaat sektörünün 31 yıllık deneyimli markası Demir İnşaat'ın Beylikdüzü'ne büyük değer katan Ayışığı konseptinin yeni halkası Ayışığı Butik, Beylikdüzü bölgesinde yatırımcısına yüksek kazancın kapılarını aralıyor. Projenin ilk etabından Konut alanlara yüksek kazanç sağlayan Ayışığı konsepti, üçüncü etabı olan Ayışığı Butik ile yatırımcısının yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Beylikdüzü Bölgesi'nde kazancın ve güvenin sembolü olan Ayışığı konseptinin üçüncü halkası Ayışığı Butik, toplam 14 bin metrekare inşaat alanında yükselen 108 Rezidans konut ve 15 adet Ticari alandan oluşuyor. Demir İnşaat garantisi ile yükselen proje 2016 yılının Ağustos ayında teslim edilecek.

Hamit Demir: Ayışığı demek yüksek kazanç demek
Ayışığı konsepti ile tüketicilerin büyük beğenisini kazanmanın yanı sıra yüksek kazanç fırsatı da sunduklarını belirten Demir İnşaat yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, projeyle ilgili şunları söyledi:
"Demir İnşaat olarak Ayışığı konsepti ile konut sektöründe tüketicilerin her türlü ihtiyacına hitap eden bir konsept yarattık. Sosyal alanlarından yeşil donatılarına kadar insanlara mutlu, huzurlu bir yaşam sunan bu konseptimiz büyük beğeni topladı. Projemizin ilk iki etabına Yatırım yapan müşterilerimiz yüksek kazanç sağlamanın ve huzurlu bir oturumun mutluluğunu yaşıyorlar. 

www.demirinsaat.com.tr


konuthaberleri.com

Yorumlar

Diğer Haberler

Most Akrilik İplik İnşaat’a verilen geçici mühlet süresi 2 ay daha uzatıldı!
Konkordato süreci devam eden Most Akrilik İplik İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş.’ye verilen geçici mühlet süresi 2 ay daha uzatıldı.
Settriko Tekstil Kimya Sanayi ve Ticaret Şirketi konkordato talep etti!
İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü' nün 780558-0 sicil numarasında kayıtlı Settriko Tekstil Kimya Sanayi ve Ticaret Şirketi konkordato talep etti.
Ankara Bağlife Concept’te 0 faiz imkanıyla konut fırsatı! Teslimler Mart 2026'da!
Teslimleri 2026 yılının Mart ayında yapılacak ve Başkent Ankara’da yükselen Bağlife Concept projesinde yer alan konutlar için 0 faizle 15 ay vade imkanı sağlanıyor. 
Ev almak isteyenler dikkat! Uzmanı, İstanbul Avrupa Yakası’nda geleceğin en kârlı konut bölgelerini açıkladı!
Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda İstanbul Avrupa Yakası’nda geleceğin en kârlı konut bölgelerini açıkladı.
Uzmanlar uyarıyor! Deprem riski yüksek bir şehirden konut alırken dikkat! Uzman bir mühendisten görüş alın!
Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, sosyal medya hesabından deprem riski yüksek bir şehirde konut alırken uzman bir mühendisten görüş alınması konusunda uyarıyor.