23 Haziran 2015 Salı

Türkiye'de modüler Mobilya denince akla gelen ilk marka olan kelebek; yeni koleksiyonları ve mağaza açılışlarıyla hızlı bir büyüme gerçekleştirirken, Reklam alanında da etkin olma hedefiyle yeni bir işbirliğine imza attı. Bugüne kadar birçok Türk markasının tanıtımında önemli rol oynayan Manajans, kelebek için hazırladığı ilk Reklam çalışmasında; fonksiyonel ve estetik koleksiyonlarıyla tüketicinin hayatını kolaylaştıran markanın sunduğu konforu öne çıkardı.

Mutlu genç aileler ‘Kelebek Etkisi’nde

Yeni reklam filminde, Kelebek Mobilya'nın günlük hayatın koşuşturmacasından yorulan insanlara, evlerine geldikleri anda rahatlık sunduğu ve günün bütün ağırlığını insanların üzerinden aldığı mesajı veriliyor. Bu da yepyeni bir tanım getirilen ‘Kelebek Etkisi' fikriyle anlatılıyor. Filmin başında işten eve gelen erkek karakter, kanepeye oturduktan sonra ‘Kelebek Etkisi'ne girerek tüm hafifliğiyle yerden yükseliyor. Bir süre sonra evin içindeki bazı eşyaların da ‘Kelebek Etkisi'nde olduğu ve havada uçtuğu fark ediliyor. Filmin devamında; aynı karakter yine kendi gibi ‘Kelebek Etkisi'nde olan eşine sarılıyor ve birlikte mutlu bir genç aile tablosu çiziyor.

Kelebek Mobilya Hakkında

Cumhuriyet tarihinin en köklü markalarından biri olan Kelebek Mobilya, 1935 yılında uçak kanatları için kontrplak üretmek amacıyla kuruldu. 1986 yılına kadar İstanbul Haliç'te Kelebek markası ile kontrplak üretti. 1978'de dünyanın konusunda en iyi proje grupları ile teknik işbirliği yaparak Düzce'de kurduğu Modüler Mobilya fabrikasını, Avrupa'nın en Modern ve büyük tesislerinden biri olarak işletmeye açtı. 1990 yılında İMKB'de halka arz edildi. Bu yıl 80. yılını kutlayan Kelebek Mobilya, 186 bin metrekarelik bir sahada 40 bin metrekarelik kapalı alanda ileri teknolojileri kullanarak; mobilya, Mutfak, Banyo, oturma grupları ve özel Ahşap donanımların üretimini sürdürüyor.


konuthaberleri.com

Yorumlar

Diğer Haberler

TEDB Başkanı Hakan Akçam: Konut fiyatları nominalde artışta, reelde düşüşte!
Türkiye konut piyasasındaki fiyat değişimlerini takip etmek amacıyla oluşturulan Konut Fiyat Endeksi, bir önceki yılın aynı ayına göre nominal olarak yüzde 27,4 oranında artarken reel olarak ise yüzde 14,7 oranında azaldı. 
Milli Emlak iki şehirde taksitle konut, arsa ve arazi satıyor!
Milli Emlak, Ankara ve Bursa’da  yer alan toplam 9 adet konut ve araziyi 3 milyon 275 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkardı. İşte o satışlar ile ilgili ayrıntılar...
MBA Vizyon Tuzla’da 8.4 milyon TL’ye 2 oda 1 salon! Yüzde 30 peşinatla!
MBA Vizyon Tuzla projesinde yer alan konutların fiyatları 8 milyon 410 bin TL’den başlıyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2026 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.
İBB Meclisinde 9 ilçedeki gayrimenkullerin satışına onay çıktı! Muhalefet şerhi olanlar da satılacak!
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisinde, mülkiyeti belediyeye ait farklı ilçelerdeki bazı gayrimenkullerin satışına onay verildi. Muhalefet şerhi olan taşınmazların da satışı kabul edildi. İşte ayrıntılar... 
Konut kredisi kullanacaklar dikkat: Sözleşme yazılı veya mesafeli olarak yapılmadıkça geçerli olmayacak! 
Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin 5 maddeden meydana gelen ilk bölümü resmen kabul edildi. Konut kredilerinde de düzenleme yapıldı. İşte ayrıntılar...