23 Haziran 2015 Salı

Türkiye'de modüler Mobilya denince akla gelen ilk marka olan kelebek; yeni koleksiyonları ve mağaza açılışlarıyla hızlı bir büyüme gerçekleştirirken, Reklam alanında da etkin olma hedefiyle yeni bir işbirliğine imza attı. Bugüne kadar birçok Türk markasının tanıtımında önemli rol oynayan Manajans, kelebek için hazırladığı ilk Reklam çalışmasında; fonksiyonel ve estetik koleksiyonlarıyla tüketicinin hayatını kolaylaştıran markanın sunduğu konforu öne çıkardı.

Mutlu genç aileler ‘Kelebek Etkisi’nde

Yeni reklam filminde, Kelebek Mobilya'nın günlük hayatın koşuşturmacasından yorulan insanlara, evlerine geldikleri anda rahatlık sunduğu ve günün bütün ağırlığını insanların üzerinden aldığı mesajı veriliyor. Bu da yepyeni bir tanım getirilen ‘Kelebek Etkisi' fikriyle anlatılıyor. Filmin başında işten eve gelen erkek karakter, kanepeye oturduktan sonra ‘Kelebek Etkisi'ne girerek tüm hafifliğiyle yerden yükseliyor. Bir süre sonra evin içindeki bazı eşyaların da ‘Kelebek Etkisi'nde olduğu ve havada uçtuğu fark ediliyor. Filmin devamında; aynı karakter yine kendi gibi ‘Kelebek Etkisi'nde olan eşine sarılıyor ve birlikte mutlu bir genç aile tablosu çiziyor.

Kelebek Mobilya Hakkında

Cumhuriyet tarihinin en köklü markalarından biri olan Kelebek Mobilya, 1935 yılında uçak kanatları için kontrplak üretmek amacıyla kuruldu. 1986 yılına kadar İstanbul Haliç'te Kelebek markası ile kontrplak üretti. 1978'de dünyanın konusunda en iyi proje grupları ile teknik işbirliği yaparak Düzce'de kurduğu Modüler Mobilya fabrikasını, Avrupa'nın en Modern ve büyük tesislerinden biri olarak işletmeye açtı. 1990 yılında İMKB'de halka arz edildi. Bu yıl 80. yılını kutlayan Kelebek Mobilya, 186 bin metrekarelik bir sahada 40 bin metrekarelik kapalı alanda ileri teknolojileri kullanarak; mobilya, Mutfak, Banyo, oturma grupları ve özel Ahşap donanımların üretimini sürdürüyor.


konuthaberleri.com

Yorumlar

Diğer Haberler

Konut kredisi kullanacaklar dikkat: Sözleşme yazılı veya mesafeli olarak yapılmadıkça geçerli olmayacak! 
Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin 5 maddeden meydana gelen ilk bölümü resmen kabul edildi. Konut kredilerinde de düzenleme yapıldı. İşte ayrıntılar...
Altında yeni rekor! Gram altın fırladı! Gram, çeyrek ve Ata altın fiyatı ne kadar oldu? 17 Ekim 2024 altın fiyatları
Altın, yükselişe geçerek tarihi rekorunu tazeledi. Gram altın adeta fırladı. Bugün Gram, çeyrek, tam ve Ata altın fiyatı ne kadar oldu? 17 Ekim 2024 altın fiyatları.
100 bin TL limiti olan kredi kartlarından 750 TL kesinti öngören teklifte son dakika! Limit değişiyor mu?
100 bin liranın üzerinde kredi kartı limiti bulunanlardan yıllık 750 lira kesinti yapılacağını öngören teklif ertelendi. Şimdi de 100 bin liralık limitin güncellenmesi gündeme geldi. İşte detaylar... 
Ev alacaklar faiz düşüşünü beklemeden erken davrandı! Konut piyasasında yol ayrımı mı geliyor? 
Normal şartlarda konuta talep, faiz düşüşünün başlamasıyla artar ancak bu sefer alıcılar erken davrandı. Eylül'de konut satışları rekor kırdı. Peki konut piyasasında yol ayrımı mı geliyor? Piyasayı neler bekliyor? 
İnşaat faaliyetleri Eylül ayında zayıfladı! İnşaat faaliyet endeksi yeniden eşik değerin altına indi!
2024 yılının ilk yarısında geriledikten sonra Ağustos ayında eşik değerin üzerine çıkan Faaliyet Endeksi, Eylül ayında yeniden düşüşe geçti ve tüm endekslerin altına geriledi.