22 Haziran 2015 Pazartesi

İzmir'deki diğer Yatırım planları hakkında bilgi veren Namık Ünal, Sunis Efes Royal Palace Resort & Spa'nın hemen bitişiğindeki 67 bin metrekarelik Arazi üzerine dünyanın 7 harikasından biri olan Hindistan'daki Taj Mahal şeklinde bir Otel planladıklarını açıkladı. Tasarım ve projelendirme çalışmalarının hâlen devam ettiğini bildiren Ünal, Seferihisar Doğanbey'deki ve yine Özdere'de bulunan başka bir araziye daha Otel yapacağını açıkladı.

Namık Ünal'ın Yatırım yapacağı bir diğer nokta ise Antalya'nın Kaş ilçesi. Burada bir arazileri olduğunu söyleyen Namık Ünal, bu Arazi üzerine ise jet sosyeteye hitap edecek, 40-50 odalı ultra lüks bir butik yapacağını açıkladı. Ünal, "Kaş'taki butik otelde lüks adına ne ararsanız bulunacak" dedi.

Taj Mahal'in 600 odalı olacağı ve yatırım maliyetinin 60 milyon euroyu bulacağını ifade eden Ünal, Ege'ye yapacakları yeni üç otel ile Kaş'a yapacakları lüks butik otelin toplam maliyetinin ise 250 milyon euroyu bulacağını kaydetti. Kaynak:Savaş Daş - TurizmGüncel

Yorumlar

Diğer Haberler

Mevduat faizlerine Merkez Bankası şoku! Bankada 250 bin TL'si olan hemen baksın! İşte bankaların mevduat faizi oranları.
Piyasalar Merkez Bankası'nın faiz kararını beklerken, bankalar yıl sonunda faiz indirimi ihtimalini fiyatlandırıyor. Mevduat faizleri geriledi. İşte bankaların mevduat faizi oranları...