20 Haziran 2015 Cumartesi

Mobilya Tasarım, üretim ve satış bazında Türkiye'nin lider üreticilerinden biri olan; yurt içinde ve dışındaki büyümesini büyük bir hızla sürdüren ve 2015 yılı ilk 5 ayında Ankara'dan Beyrut'a, Muğla'dan Kosta Rica'ya uzanan global yelpazede açtığı 45 mağaza ile dikkatleri üzerine toplayan Alfemo, şimdi de yaptığı dev yatırımla Diyarbakır'da 2 konsept mağaza birden açtı.

Dünyada 5 kıtada 60'tan fazla ülkede Türk Mobilya Sektörünü başarıyla temsil eden Alfemo, Türkiye'nin batı illerindeki mağazalaşma atağından sonra 3 milyon TL'lik yatırımla konsept mağazacılık anlayışını Diyarbakır'a taşıdı. Güneydoğu'nun ekonomi üssü olan Diyarbakır'da; Bağlar ve Urfa Yolu üzerinde açılan mağazalar toplam 4000 m2 üzerinde Modern, fonksiyonel ve en son Tasarım ürünü mobilya koleksiyonlarıyla birlikte, home decor Aksesuar ürünlerini, en son teknoloji ile üretilen yatak, baza ve uyku ürünlerini ve Kids&Teens markası ile en sağlıklı ve güvenli bebek, çocuk ve genç mobilyasını tüketicilere bir arada sunuyor.

Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız Alfemo Genel Müdürü Ramazan Davulcuoğlu yaptığı açıklamada: Doğu ve Güney Doğu Anadolu Bölgesi'nde büyümenin kendileri için stratejik önem taşıdığını, hedeflerinin dünya markası olma yolunda ilerlerken, yurt içinde de Alfemo satış noktası bulunmayan il kalmaması olduğunu vurguladı.

Yorumlar

Diğer Haberler

Kartal Afraze Life'ta konut fiyatları ne kadar? Kartal Afraze Life'ta teslimler ne zaman başlıyor?
Afraze Life projesi, AYD Plus İnşaat imzası ile Kartal'da inşa ediliyor. Peki Kartal Afraze Life'ta konut fiyatları ne kadar? Kartal Afraze Life'ta teslimler ne zaman başlıyor?
Beylikdüzü Wonderful Villaları’nda teslimler için geri sayım başladı!
Solmazlar Yapı’nın Beylikdüzü’nde inşa ettiği Wonderful Villaları’nda yer alan konutların fiyatları 40 milyon TL’den başlıyor. Projede yer alan villaların teslimlerinin bir ay içerisinde gerçekleştirilmesi planlanıyor.
Ekonomist Barış Soydan: Konut piyasasının önündeki en büyük engel faiz!
Konut piyasasını değerlendiren Ekonomist Barış Soydan, konut fiyatlarında yaz aylarında yüksek bir artış beklemediğini açıkladı.
Belediyelerden iki şehirde 882 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılık 31 arsa!
Bilecik ve Erzincan’da yer alan 31 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların muhammen bedelleri 882 bin TL’den başlıyor.
Hiper Farma ve Öner İlaç’a 3 ay geçici konkordato koruması!
İstanbul Anadolu 1. Asliye Ticaret Mahkemesi, Hiper Farma İlaç Ticaret ve Pazarlama Ltd. Şti ile Öner İlaç Sanayi A.Ş.’nin konkordato başvurusunu değerlendirerek, 3 ay süreyle geçici mühlet kararı verdi.