20 Haziran 2015 Cumartesi

Mobilya Tasarım, üretim ve satış bazında Türkiye'nin lider üreticilerinden biri olan; yurt içinde ve dışındaki büyümesini büyük bir hızla sürdüren ve 2015 yılı ilk 5 ayında Ankara'dan Beyrut'a, Muğla'dan Kosta Rica'ya uzanan global yelpazede açtığı 45 mağaza ile dikkatleri üzerine toplayan Alfemo, şimdi de yaptığı dev yatırımla Diyarbakır'da 2 konsept mağaza birden açtı.

Dünyada 5 kıtada 60'tan fazla ülkede Türk Mobilya Sektörünü başarıyla temsil eden Alfemo, Türkiye'nin batı illerindeki mağazalaşma atağından sonra 3 milyon TL'lik yatırımla konsept mağazacılık anlayışını Diyarbakır'a taşıdı. Güneydoğu'nun ekonomi üssü olan Diyarbakır'da; Bağlar ve Urfa Yolu üzerinde açılan mağazalar toplam 4000 m2 üzerinde Modern, fonksiyonel ve en son Tasarım ürünü mobilya koleksiyonlarıyla birlikte, home decor Aksesuar ürünlerini, en son teknoloji ile üretilen yatak, baza ve uyku ürünlerini ve Kids&Teens markası ile en sağlıklı ve güvenli bebek, çocuk ve genç mobilyasını tüketicilere bir arada sunuyor.

Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız Alfemo Genel Müdürü Ramazan Davulcuoğlu yaptığı açıklamada: Doğu ve Güney Doğu Anadolu Bölgesi'nde büyümenin kendileri için stratejik önem taşıdığını, hedeflerinin dünya markası olma yolunda ilerlerken, yurt içinde de Alfemo satış noktası bulunmayan il kalmaması olduğunu vurguladı.

Yorumlar

Diğer Haberler

Başakşehir Güvercintepe Rezerv Yapı Alanı imar planı değişikliği askıda!
İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Güvercintepe Mahallesi 261 ada 7, 8, 9 parseller, 214 ada 1 ve 2 parseller Rezerv Yapı Alanına ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ile 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı. 
Türklerin Miami'deki emlak yatırımları katlandı: Düşük emlak vergisi ve Amerikan vizesiz ev sahibi olma imkanı!
IRG Yöneticisi Cengiz Bayırlı, Türklerin Miami'deki emlak yatırımlarının katlandığına dikkat çekti. Peki neden? İşte Türk yatırımcıların tercihleri...
Sinop'ta 30 adet arsa ve arazi, Ankara'da 10 adet 1+1, 2+1 ev satılıyor! 
Sinop Boyabat ve Ankara Polatlı'da yer alan 40 adet arsa, arazi ve konut satılıyor. Peki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte o ilanlar...
Zeytinburnu Veliefendi Kentsel Dönüşüm Projesi'ndeki son binalar da yıkılıyor! Yeni projeyle 185 bağımsız birim geliyor!
Çırpıcı Veliefendi Kentsel Dönüşüm projesinin 2. etabındaki son 6 bina da yıkılıyor. Söz konusu alanda hayata geçirilecek olan yeni projeyle 185 bağımsız bölümün hak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.
Mevduat faizleri düşüşe geçti
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın politika faiz artırımın ardından yükselen mevduat faizlerinde gerileme başladı. Ekonomist Barış Soydan, mevduat faizlerindeki düşüşe dikkat çekerek, “Uzun süre düşmemesi lazım” dedi.