20 Haziran 2015 Cumartesi

Nejat Babür yeni görevinde Anel Grup'un gelecek projelerine önemli katkılar sağlayacak.

İmza attığı projelerde fark yaratan, hizmet anlayışıyla Elektrik ve mekanik sektörünün önde gelen markalarından Anel Grup,Mekanik Tasarım Koordinatorü görevine mekanik Tasarım endüstrisinde yıllarca görev yapmış, tecrübeli isim Yüksek Makine Mühendisi Nejat Babür'ü getirdi.  Nejat Babür, bu göreviyle birlikte, Anel Grup Enerji ve Taahhüt alanındaki projelerinin mekanik tasarımının sorumluluğunu üstlenecek.

İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun olan Babür, Ortadoğu Üniversitesi'nde yüksek lisans ve Arizona Üniversitesi'nde doktorasını yaptı. Doktora yaptığı dönem süresince Enerji Mühendisliği bölümünden ikinci yüksek lisans derecesini aldı. Uzun yıllar yurt dışında, IPS, CH2M Hill ve Jacobs Engineering gibi şirketlerde üst düzey yöneticilik yapan ve çeşitli projelerde yer alan Babür, son olarak ABD'de faaliyet gösteren STV şirketinde Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı.  27 yıl aradan sonra ülkesine dönen ve Anel Grup bünyesine katılan Nejat Babür, tecrübeleri ve bilgileriyle yeni projelere hayat verecek.

Yorumlar

Diğer Haberler

Kasaba Modern projesinin bugünkü değeri 6 milyarı aştı! 
İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın Tecim iş birliği ile İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy Ömerli’de inşa ettiği Kasaba Evleri'nin değerlene raporu duyuruldu. Buna göre söz konusu projenin bugünkü değeri 6 milyarı aştığı açıklandı.
Beylikdüzü Wonderful Villaları’nda teslimler için geri sayım başladı!
Solmazlar Yapı’nın Beylikdüzü’nde inşa ettiği Wonderful Villaları’nda yer alan konutların fiyatları 40 milyon TL’den başlıyor. Projede yer alan villaların teslimlerinin bir ay içerisinde gerçekleştirilmesi planlanıyor.
Halk GYO İzmir Konak 1 binası Megapol Emlak Yatırım'a 370 milyon TL'ye satıldı!
Halk GYO, İzmir Konak-1 binasının Megapol Emlak Yatırım firmasına 370 milyon TL ile satılmasına karar verdi.
Zümrüt Pazarlama Tekstil iflasına karar verildi!
İzmir 2. Asliye Ticaret Mahkemesi, Zümrüt Pazarlama İthalat ve İhracat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin konkordato başvurusunu reddetti ve şirketin iflasına karar verdi. 
TOKİ Konya projesi için düğmeye bastı! Selçuklu’ya 444 konutluk yeni proje geliyor!
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Selçuklu’da inşa edeceği 444 konutluk yeni proje için düğmeye bastı. Merakla beklenen projenin ihalesi bugün yapılacak.