20 Haziran 2015 Cumartesi

Küçük Prens ve ERSA logolu uçurtmalar Başkent semalarını renklendirirken, çalışanlar aileleriyle çeşitli oyunlar oynayıp eğlenceli bir hafta sonu geçirdi 

Mobilya sektöründe özel tasarımlarıyla öne çıkan 57 yıllık ERSA Mobilya, düzenlediği  "Uçurtma Şenliği" ile yüzlerce çalışanı ve ailesini çocukluklarına götürdü.

Çankaya Belediyesi Ahlatlıbel Tesisleri'nde düzenlenen şenlik büyük ilgi gördü. Çalışanlar haftanın iş yorgunluğunu atarken, aileleri ve çalışma arkadaşlarıyla eğlenceli bir hafta sonu geçirdi.

ERSA Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Erol Ata, bir aile şirketi olan ERSA'da markanın büyümesi için çalışan herkesin bu ailenin üyesi olduğunu kaydetti.

Ata, "Biz 1958 yılından bu yana çalışanlarımızla iç içe olmaya, samimi ilişki kurmaya özen gösterdik. Hep birlikte kocaman bir aileye imza attık. Bugün de tüm aile üyelerimizle eğlenmek için buradayız. Ailelerden tek ricam evdeki huzuru korumaya gayret göstermeleri. Çünkü huzur her şeyden önemli. Şenliğimize katıldığınız için hepinize teşekkür ederiz" dedi.

ERSA Mobilya Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Ata ise bu yıl ilki düzenlenen uçurtma şenliğinin geleneksel hale getirileceğini bildirerek, amaçlarının çalışanlar arasındaki ilişkileri pekiştirerek, aileleriyle bir arada eğlenceli bir gün yaşatmak olduğunu vurguladı.

ERSA Mobilya'nın geçtiğimiz aylarda hazırladığı özel defter ve takvimlere atıfta bulunan "Küçük Prens" tasarımlı ve ERSA logolu uçurtmalar Ankara gökyüzünü renklendirdi. Çocuklarıyla uçurtma heyecanı yaşayan aileler, çocukluk günlerine de geri döndü.

Çalışanlar ve aileleri şenlikte düzenlenen eğlenceli yarışmalar ve etkinliklerle de iş stresinden uzaklaştı.

-ERSA Mobilya 

1958 yılında, Metin Atabey Ata tarafından kurulan ERSA Mobilya, güvenirliği ve kalitesiyle ofis mobilyası üreticileri arasında önemli bir yere sahip. Ankara'da 105'i Beyaz Yakalı, 410 kişiyle üretim yapan, alanında çok başarılı tasarımcılarla hizmet veren ERSA Mobilya, kamu kurum ve kuruluşları, büyük özel sektör kuruluşları, eğitim ve yurt merkezleri, hastane, otel gibi mekânların mobilya tasarımları yapıyor.

ABD, Avrupa, Rusya, Kuzey Afrika ve Ortadoğu ülkelerine ihracat yapan ERSA Mobilya'da şu an ailenin 3 kuşağı da yönetimde bulunuyor.

Ofis mobilyalarının yanı sıra, koltuk ve kanepe gibi oturma elemanları da üreten ERSA Mobilya'nın ürünleri arasında; masa, çoklu çalışma grupları, konsol, keson ve sehpanın yanı sıra bölme panel sistemleri, evrak, arşiv ve soyunma dolapları bulunuyor.

Yorumlar

Diğer Haberler

Kiraya yapılan 10 puanlık artış ölüm riskini yüzde 8 artırıyor!
Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kira artışlarının kiracıların sağlığını da etkilediği ortaya çıktı. Aşırı stresin neden olduğu kalp, şeker ve yüksek tansiyon gibi hastalıkların artmasının ölüm riskinin de artmasına sebep olduğu belirtildi.
Benleo Acıbadem'de 1 yıl boyunca ödeme yok! 
Esta Construction imzası taşıyan Benleo Acıbadem projesinde başlatılan yeni kampanya kapsamında tam 1 yıl boyunca ödeme yapılmıyor. İşte kampanya ile ilgili detaylar...
Şehir Plancısı Buğra Gökce: Artık daha küçük, bakımı daha kolay konutlar yapılmalı!
Şehir Plancısı (Phd), Dr. Buğra Gökce, X sosyal medya hesabından konut üretiminde değişikliklerin olması gerektiğini söyledi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...
Dolar kuru neden sabitlendi?
Dolar son bir aydır yatay halde setrini sürdürüyor ve analistler de dolarda 30 TL'nin altını dillendirse de Merkez Bankası'nın sene sonu dolar tahminlerinde dolar 36 Türk Lirası olarak açıklandı.
Bakan Uraloğlu'ndan bu şehirlere hızlı tren müjdesi!  Ulaşım süresi 2 saat 15 dakikaya inecek!
Merakla beklenen Mersin-Adana-Osmaniye-Gaziantep Hızlı Tren Hattı ile ilgili olarak son dakika detaylarını duyuran Bakan Uraloğlu, projenin tamamlanmasıyla ulaşım süresinin 2 saat 15 dakikaya ineceğini açıkladı.