20 Haziran 2015 Cumartesi

Küçük Prens ve ERSA logolu uçurtmalar Başkent semalarını renklendirirken, çalışanlar aileleriyle çeşitli oyunlar oynayıp eğlenceli bir hafta sonu geçirdi 

Mobilya sektöründe özel tasarımlarıyla öne çıkan 57 yıllık ERSA Mobilya, düzenlediği  "Uçurtma Şenliği" ile yüzlerce çalışanı ve ailesini çocukluklarına götürdü.

Çankaya Belediyesi Ahlatlıbel Tesisleri'nde düzenlenen şenlik büyük ilgi gördü. Çalışanlar haftanın iş yorgunluğunu atarken, aileleri ve çalışma arkadaşlarıyla eğlenceli bir hafta sonu geçirdi.

ERSA Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Erol Ata, bir aile şirketi olan ERSA'da markanın büyümesi için çalışan herkesin bu ailenin üyesi olduğunu kaydetti.

Ata, "Biz 1958 yılından bu yana çalışanlarımızla iç içe olmaya, samimi ilişki kurmaya özen gösterdik. Hep birlikte kocaman bir aileye imza attık. Bugün de tüm aile üyelerimizle eğlenmek için buradayız. Ailelerden tek ricam evdeki huzuru korumaya gayret göstermeleri. Çünkü huzur her şeyden önemli. Şenliğimize katıldığınız için hepinize teşekkür ederiz" dedi.

ERSA Mobilya Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Ata ise bu yıl ilki düzenlenen uçurtma şenliğinin geleneksel hale getirileceğini bildirerek, amaçlarının çalışanlar arasındaki ilişkileri pekiştirerek, aileleriyle bir arada eğlenceli bir gün yaşatmak olduğunu vurguladı.

ERSA Mobilya'nın geçtiğimiz aylarda hazırladığı özel defter ve takvimlere atıfta bulunan "Küçük Prens" tasarımlı ve ERSA logolu uçurtmalar Ankara gökyüzünü renklendirdi. Çocuklarıyla uçurtma heyecanı yaşayan aileler, çocukluk günlerine de geri döndü.

Çalışanlar ve aileleri şenlikte düzenlenen eğlenceli yarışmalar ve etkinliklerle de iş stresinden uzaklaştı.

-ERSA Mobilya 

1958 yılında, Metin Atabey Ata tarafından kurulan ERSA Mobilya, güvenirliği ve kalitesiyle ofis mobilyası üreticileri arasında önemli bir yere sahip. Ankara'da 105'i Beyaz Yakalı, 410 kişiyle üretim yapan, alanında çok başarılı tasarımcılarla hizmet veren ERSA Mobilya, kamu kurum ve kuruluşları, büyük özel sektör kuruluşları, eğitim ve yurt merkezleri, hastane, otel gibi mekânların mobilya tasarımları yapıyor.

ABD, Avrupa, Rusya, Kuzey Afrika ve Ortadoğu ülkelerine ihracat yapan ERSA Mobilya'da şu an ailenin 3 kuşağı da yönetimde bulunuyor.

Ofis mobilyalarının yanı sıra, koltuk ve kanepe gibi oturma elemanları da üreten ERSA Mobilya'nın ürünleri arasında; masa, çoklu çalışma grupları, konsol, keson ve sehpanın yanı sıra bölme panel sistemleri, evrak, arşiv ve soyunma dolapları bulunuyor.

Yorumlar

Diğer Haberler

Belediyelerden iki şehirde 882 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılık 31 arsa!
Bilecik ve Erzincan’da yer alan 31 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların muhammen bedelleri 882 bin TL’den başlıyor.
Ekonomist Barış Soydan: Konut piyasasının önündeki en büyük engel faiz!
Konut piyasasını değerlendiren Ekonomist Barış Soydan, konut fiyatlarında yaz aylarında yüksek bir artış beklemediğini açıkladı.
Beylikdüzü Wonderful Villaları’nda teslimler için geri sayım başladı!
Solmazlar Yapı’nın Beylikdüzü’nde inşa ettiği Wonderful Villaları’nda yer alan konutların fiyatları 40 milyon TL’den başlıyor. Projede yer alan villaların teslimlerinin bir ay içerisinde gerçekleştirilmesi planlanıyor.
OYAK İnşaat iki yeni projesi için düğmeye bastı! Prime Tower Maslak ve Mormarin Villas projeleri satışa çıktı!
İstanbul’da Prime Tower Maslak ve İzmir’de Mormarin Villas projeleri için düğmeye basan Oyak İnşaat, mimari kalite ve yaşam standartlarında çıtayı yükseltiyor.
TOKİ 173 bin TL peşinatla konut satacak! Başvurular yarın başlıyor!
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın yeni projesi için başvurular yarın başlıyor. Söz konusu projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.