20 Haziran 2015 Cumartesi

Küçük Prens ve ERSA logolu uçurtmalar Başkent semalarını renklendirirken, çalışanlar aileleriyle çeşitli oyunlar oynayıp eğlenceli bir hafta sonu geçirdi 

Mobilya sektöründe özel tasarımlarıyla öne çıkan 57 yıllık ERSA Mobilya, düzenlediği  "Uçurtma Şenliği" ile yüzlerce çalışanı ve ailesini çocukluklarına götürdü.

Çankaya Belediyesi Ahlatlıbel Tesisleri'nde düzenlenen şenlik büyük ilgi gördü. Çalışanlar haftanın iş yorgunluğunu atarken, aileleri ve çalışma arkadaşlarıyla eğlenceli bir hafta sonu geçirdi.

ERSA Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Erol Ata, bir aile şirketi olan ERSA'da markanın büyümesi için çalışan herkesin bu ailenin üyesi olduğunu kaydetti.

Ata, "Biz 1958 yılından bu yana çalışanlarımızla iç içe olmaya, samimi ilişki kurmaya özen gösterdik. Hep birlikte kocaman bir aileye imza attık. Bugün de tüm aile üyelerimizle eğlenmek için buradayız. Ailelerden tek ricam evdeki huzuru korumaya gayret göstermeleri. Çünkü huzur her şeyden önemli. Şenliğimize katıldığınız için hepinize teşekkür ederiz" dedi.

ERSA Mobilya Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Ata ise bu yıl ilki düzenlenen uçurtma şenliğinin geleneksel hale getirileceğini bildirerek, amaçlarının çalışanlar arasındaki ilişkileri pekiştirerek, aileleriyle bir arada eğlenceli bir gün yaşatmak olduğunu vurguladı.

ERSA Mobilya'nın geçtiğimiz aylarda hazırladığı özel defter ve takvimlere atıfta bulunan "Küçük Prens" tasarımlı ve ERSA logolu uçurtmalar Ankara gökyüzünü renklendirdi. Çocuklarıyla uçurtma heyecanı yaşayan aileler, çocukluk günlerine de geri döndü.

Çalışanlar ve aileleri şenlikte düzenlenen eğlenceli yarışmalar ve etkinliklerle de iş stresinden uzaklaştı.

-ERSA Mobilya 

1958 yılında, Metin Atabey Ata tarafından kurulan ERSA Mobilya, güvenirliği ve kalitesiyle ofis mobilyası üreticileri arasında önemli bir yere sahip. Ankara'da 105'i Beyaz Yakalı, 410 kişiyle üretim yapan, alanında çok başarılı tasarımcılarla hizmet veren ERSA Mobilya, kamu kurum ve kuruluşları, büyük özel sektör kuruluşları, eğitim ve yurt merkezleri, hastane, otel gibi mekânların mobilya tasarımları yapıyor.

ABD, Avrupa, Rusya, Kuzey Afrika ve Ortadoğu ülkelerine ihracat yapan ERSA Mobilya'da şu an ailenin 3 kuşağı da yönetimde bulunuyor.

Ofis mobilyalarının yanı sıra, koltuk ve kanepe gibi oturma elemanları da üreten ERSA Mobilya'nın ürünleri arasında; masa, çoklu çalışma grupları, konsol, keson ve sehpanın yanı sıra bölme panel sistemleri, evrak, arşiv ve soyunma dolapları bulunuyor.

Yorumlar

Diğer Haberler

Hiper Farma ve Öner İlaç’a 3 ay geçici konkordato koruması!
İstanbul Anadolu 1. Asliye Ticaret Mahkemesi, Hiper Farma İlaç Ticaret ve Pazarlama Ltd. Şti ile Öner İlaç Sanayi A.Ş.’nin konkordato başvurusunu değerlendirerek, 3 ay süreyle geçici mühlet kararı verdi.
İş GYO, Ankara İş Kulesi'ni 1,2 milyar TL'ye Çelikler Grubu'na sattı!
İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (İş GYO), Ankara İş Kulesi'ni 1,2 milyar TL bedelle Çelikler Grubu'na sattığını açıkladı.
TOKİ Konya projesi için düğmeye bastı! Selçuklu’ya 444 konutluk yeni proje geliyor!
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Selçuklu’da inşa edeceği 444 konutluk yeni proje için düğmeye bastı. Merakla beklenen projenin ihalesi bugün yapılacak.
Detox Eryaman Villaları'nda yüzde 50 peşinat 18 ay vade fırsatıyla!
Surur Mimarlık tarafından Ankara Eryaman'da inşa edilen Detox Eryaman Villaları, yüzde 50 peşinat 18 ay vade fırsatıyla satışta.
Başkent Ankara’da 8 taksitle satılık 3 arsa!
Ankara Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, başkent Ankara’da yer alan 3 adet arsayı 8 taksitle satışa çıkardı.