20 Haziran 2015 Cumartesi

Stone Group Hotels, altıncı tesisi olan Royal Taj Mahal'i Side-Evrenseki'de hizmete açtı. Otel, 15 Haziran itibari ile misafirlerlerini ağırlamaya başladı. 

Merkezi bir konumda yer alan Royal Taj Mahal, 450 odasıyla müşterilerine hizmet verecek. Otelde, Gusta Della Note ile İtalyan Mutfağı, La Filika ile Deniz Mahsülleri ve imza A La Carte Restaurantı Agra ile Hindistan ve Uzakdoğu Mutfağı'ndan lezzetler sunuluyor. Ultra her şey dahil konseptiyle hizmet verecek olan Royal Taj Mahal'de, değişik dizayn ve konseptlerde 9 tane de bar bulunuyor. Otelin spa konusunda da iddialı olduğu belirtiliyor. 

Yorumlar

Diğer Haberler

Hürsoy Bahçem'de 3+1'ler 9 milyon 500 bin liradan başlayan fiyatlarla! Teslimler Ocak 2027'de!
Hürsoy İnşaat tarafından Kocaeli, Kartepe'de inaş edilen Hürsoy Bahçem'de 3+1'ler 9 milyon 500 bin liradan başlıyor. 
Most Akrilik İplik İnşaat’ın konkordato sürecinde verilen geçici mühlet kararı kaldırıldı!
Gaziantep 1. Asliye Ticaret Mahkemesi, Most Akrilik İplik İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş.’ye yönelik konkordato sürecinde verilen kesin mühleti kaldırdı. 
Konutta temellük nedir? 
Konutta temellük, bir taşınmazın mülkiyetinin bir kişiye geçmesi, yani taşınmazın yasal olarak sahiplenilmesi anlamı taşır.
Hazine ve Maliye Bakanlığından 'Kiralarda yüzde 20 stopaj kesintisi olacak' iddialarına yanıt geldi!
Hazine ve Maliye Bakanlığı, mesken kiralarından yüzde 20 stopaj kesintisi yapılacağına yönelik haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
TOKİ 48 şehirdeki 509 gayrimenkulü yüzde 25 ve yüzde 30 peşinatla yarından sonra satışa çıkarıyor!
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 48 ilde 509 gayrimenkulü yarından sonra sonra ‘açık artırma' yöntemiyle satacak.