20 Haziran 2015 Cumartesi

Duayen Eğitmen Gil Ostrander, Coldwell Banker Türkiye'de!

45 yıllık deneyimiyle Kurumsal Gayrimenkul Danışmanlık Sektörü'nün Kanada, Avrupa ve Türkiye'de kurulmasını sağlayan duayen eğitmen Gil Ostrander, Yönetim Danışmanı ve Eğitim Direktörü olarak Coldwell Banker Profesyonellerine ileri düzeyde eğitimler verecek.

Ofis, Broker ve Gayrimenkul danışmanlarının uzmanlığına yönelik verilen eğitim programlarının içeriğinin hazırlanması, verilmesi ve uygulanmasından sorumlu olacak olan Ostrander, Coldwell Banker Türkiye geleceğinin kurumsal ve profesyonel olarak şekillenmesine önemli katkı sağlayacak.

Rodman Gil Ostrander kimdir?

18 yaşında girişimcilikle tanışan, 21 yaşından itibaren de gayrimenkul danışmanı olarak gayrimenkul sektöründe faaliyet göstermeye başlayan Ostrander, sırasıyla Ofis yöneticiliği, koordinatörlük, koçluk, eğitmenlik, bölge franchise geliştirme uzmanlığı yapmış, daha sonra da Kurumsal Gayrimenkul Danışmanlık Sektörü'nde bizzat ülke örgütleri kurma görevini üstlenmiştir. 21 ülkede fiilen gayrimenkul franchise örgütlenmesini gerçekleştiren Ostrander, 1998 yılından beri eğitmen ve koç olarak hizmet vermektedir. 

Yorumlar

Diğer Haberler

Kartal Afraze Life'ta konut fiyatları ne kadar? Kartal Afraze Life'ta teslimler ne zaman başlıyor?
Afraze Life projesi, AYD Plus İnşaat imzası ile Kartal'da inşa ediliyor. Peki Kartal Afraze Life'ta konut fiyatları ne kadar? Kartal Afraze Life'ta teslimler ne zaman başlıyor?
Kasaba Modern projesinin bugünkü değeri 6 milyarı aştı! 
İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın Tecim iş birliği ile İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy Ömerli’de inşa ettiği Kasaba Evleri'nin değerlene raporu duyuruldu. Buna göre söz konusu projenin bugünkü değeri 6 milyarı aştığı açıklandı.
Maysa Yağ Sanayi A.Ş.’ye 3 ay geçici konkordato koruması!
Bakırköy 1. Asliye Ticaret Mahkemesi, Maysa Yağ Sanayi Anonim Şirketi için 26 Haziran 2025 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere 3 ay süreyle geçici konkordato mühleti verdi. 
Genart Tekstil’in konkordato süresi 2 ay uzatıldı!
İstanbul 3. Asliye Ticaret Mahkemesi, Genart Tekstil Mağazacılık Turizm ve İnşaat A.Ş. ile Bülent Gencer’in konkordato sürecinde verilen geçici mühletin 24 Haziran 2025’ten itibaren 2 ay süreyle uzatılmasına karar verdi.
Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Temmuz 2025 kira artış oranı yarın belli oluyor!
Temmuz ayı ile birlikte kira sözleşmelerini yenileyecek milyonlarca kiracı ve ev sahibi, Türkiye İstatistik Kurumu’nun açıklayacağı enflasyon verilerini bekliyor.  Söz konusu rakamlar yarın belli oluyor.