20 Haziran 2015 Cumartesi

Duayen Eğitmen Gil Ostrander, Coldwell Banker Türkiye'de!

45 yıllık deneyimiyle Kurumsal Gayrimenkul Danışmanlık Sektörü'nün Kanada, Avrupa ve Türkiye'de kurulmasını sağlayan duayen eğitmen Gil Ostrander, Yönetim Danışmanı ve Eğitim Direktörü olarak Coldwell Banker Profesyonellerine ileri düzeyde eğitimler verecek.

Ofis, Broker ve Gayrimenkul danışmanlarının uzmanlığına yönelik verilen eğitim programlarının içeriğinin hazırlanması, verilmesi ve uygulanmasından sorumlu olacak olan Ostrander, Coldwell Banker Türkiye geleceğinin kurumsal ve profesyonel olarak şekillenmesine önemli katkı sağlayacak.

Rodman Gil Ostrander kimdir?

18 yaşında girişimcilikle tanışan, 21 yaşından itibaren de gayrimenkul danışmanı olarak gayrimenkul sektöründe faaliyet göstermeye başlayan Ostrander, sırasıyla Ofis yöneticiliği, koordinatörlük, koçluk, eğitmenlik, bölge franchise geliştirme uzmanlığı yapmış, daha sonra da Kurumsal Gayrimenkul Danışmanlık Sektörü'nde bizzat ülke örgütleri kurma görevini üstlenmiştir. 21 ülkede fiilen gayrimenkul franchise örgütlenmesini gerçekleştiren Ostrander, 1998 yılından beri eğitmen ve koç olarak hizmet vermektedir. 

Yorumlar

Diğer Haberler

TOKİ 48 şehirdeki 509 gayrimenkulü yüzde 25 ve yüzde 30 peşinatla yarından sonra satışa çıkarıyor!
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 48 ilde 509 gayrimenkulü yarından sonra sonra ‘açık artırma' yöntemiyle satacak.
Hürsoy Bahçem'de 3+1'ler 9 milyon 500 bin liradan başlayan fiyatlarla! Teslimler Ocak 2027'de!
Hürsoy İnşaat tarafından Kocaeli, Kartepe'de inaş edilen Hürsoy Bahçem'de 3+1'ler 9 milyon 500 bin liradan başlıyor. 
Üsküdar Özevim Sitesi, Yarısı Bizden Kampanyası’yla yenilendi!
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın Yarısı Bizden Kampanyası kapsamında Üsküdar’da yer alan Özevim Sitesi yeniden inşa edildi.
TOKİ 48 şehirdeki 509 gayrimenkulü 60 ve 72 ay vadeyle 3 gün sonra satışa çıkarıyor!
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 48 ilde 509 gayrimenkulü 3 gün sonra ‘açık artırma' yöntemiyle satacak.
Turizm amaçlı kiralanan konutların denetim süreci güncellendi!
Konutların turizm amaçlı kiralanmasında faaliyetlerin denetlenmesi ve uygulanacak olan yaptırımlar yeniden düzenlendi.