20 Haziran 2015 Cumartesi

İzmir Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesinde, 1972 yılından beri Seramik zemin kaplamaları üretimi gerçekleştiren, Ar-Ge ve Ür-Ge faaliyetleri ile  Türk Seramik sektörününe önemli katkıları bulunan Ege Seramik, Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu'nun belirlendiği listede bu yıl da yerini aldı.

ISO 500 listesinin açıklanmasıyla ilgili görüşlerini aktaran Ege Seramik AŞ Genel Müdürü Göksen Yedigüller, elde edilen başarı ile ilgili; ‘' Belirlediğimiz hedeflere ulaşmak için bütün çalışanlarımızla birlikte, bütün enerjimizle çalışıyoruz. Emeklerimizin karşılığını da bunun gibi başarılı sonuçlarla almış oluyoruz. Üretimden net satışlar üzerinden derecelendirilen bu sıralamada, satışlarımızı artırarak yer almaya devam ettik. Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu içinde yer almak, bizim için gurur verici bir sonuçtur.   

Ege Seramik olarak kaliteli ve yenilikçi hizmetlerimizle hem sektörümüze hem de ülke ekonomisine katkıda bulunmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu amaçla yatırımlarımıza devam ediyoruz. Başarının kaynağının insan olduğuna inanıyoruz ve bu sonuçta emeği olan tüm çalışma arkadaşlarımızla daha da iyi sonuçlar yakalayacağımıza inanıyoruz.'' dedi.

Yorumlar

Diğer Haberler

Belediyelerden Eskişehir ve Uşak’ta satılık 5 arsa!
Eskişehir ve Uşak’ta yer alan 5 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihalelerinin 10 Temmuz ve 16 Temmuz tarihlerinde yapılacağı belirtildi.
TOKİ’nin Ankara Sincan ve Mersin Mezitli projeleri sahiplerine teslim ediliyor!
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın Ankara Sincan ve Mersin Mezitli projeleri sahiplerine teslim ediliyor.
Babacan Central'da peşinatsız 30 ay vadeyle konut sahibi olma fırsatı!
Babacan Yapı’nın büyük ilgi gören projesi Babacan Central’da peşinatsız 30 ay vadeyle konut sahibi olma fırsatı devam ediyor. Peki Babacan Central'da konut fiyatları ne kadar? Babacan Central nerede? İşte Babacan Central ile ilgili ayrıntılar...
Genart Tekstil’in konkordato süresi 2 ay uzatıldı!
İstanbul 3. Asliye Ticaret Mahkemesi, Genart Tekstil Mağazacılık Turizm ve İnşaat A.Ş. ile Bülent Gencer’in konkordato sürecinde verilen geçici mühletin 24 Haziran 2025’ten itibaren 2 ay süreyle uzatılmasına karar verdi.
Ankara'da konut piyasası alarm veriyor!
Ankara'daki konut piyasasını değerlendiren Daktilo 1984 sitesinin yazarı Burak Bilgehan Özpek, ''Ankara konut piyasası artık arz ve talep eğrisi üzerinden belirlenme noktasını çoktan geçmiş.'' dedi.