20 Haziran 2015 Cumartesi

İzmir Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesinde, 1972 yılından beri Seramik zemin kaplamaları üretimi gerçekleştiren, Ar-Ge ve Ür-Ge faaliyetleri ile  Türk Seramik sektörününe önemli katkıları bulunan Ege Seramik, Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu'nun belirlendiği listede bu yıl da yerini aldı.

ISO 500 listesinin açıklanmasıyla ilgili görüşlerini aktaran Ege Seramik AŞ Genel Müdürü Göksen Yedigüller, elde edilen başarı ile ilgili; ‘' Belirlediğimiz hedeflere ulaşmak için bütün çalışanlarımızla birlikte, bütün enerjimizle çalışıyoruz. Emeklerimizin karşılığını da bunun gibi başarılı sonuçlarla almış oluyoruz. Üretimden net satışlar üzerinden derecelendirilen bu sıralamada, satışlarımızı artırarak yer almaya devam ettik. Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu içinde yer almak, bizim için gurur verici bir sonuçtur.   

Ege Seramik olarak kaliteli ve yenilikçi hizmetlerimizle hem sektörümüze hem de ülke ekonomisine katkıda bulunmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu amaçla yatırımlarımıza devam ediyoruz. Başarının kaynağının insan olduğuna inanıyoruz ve bu sonuçta emeği olan tüm çalışma arkadaşlarımızla daha da iyi sonuçlar yakalayacağımıza inanıyoruz.'' dedi.

Yorumlar

Diğer Haberler

Yıldırım Demir Çelik’e 1 yıl kesin konkordato süresi!
İstanbul Anadolu 3. Asliye Ticaret Mahkemesi, Yıldırım Demir Çelik Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. ile şirket ortağı Yıldırım Bozkurt’un konkordato başvurusunu değerlendirerek, 1 yıl süreyle kesin mühlet kararı verdi.
Kasaba Modern projesinin bugünkü değeri 6 milyarı aştı! 
İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın Tecim iş birliği ile İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy Ömerli’de inşa ettiği Kasaba Evleri'nin değerlene raporu duyuruldu. Buna göre söz konusu projenin bugünkü değeri 6 milyarı aştığı açıklandı.
Hiper Farma ve Öner İlaç’a 3 ay geçici konkordato koruması!
İstanbul Anadolu 1. Asliye Ticaret Mahkemesi, Hiper Farma İlaç Ticaret ve Pazarlama Ltd. Şti ile Öner İlaç Sanayi A.Ş.’nin konkordato başvurusunu değerlendirerek, 3 ay süreyle geçici mühlet kararı verdi.
TOKİ 173 bin TL peşinatla konut satacak! Başvurular yarın başlıyor!
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın yeni projesi için başvurular yarın başlıyor. Söz konusu projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. 
Belediyelerden iki şehirde 882 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılık 31 arsa!
Bilecik ve Erzincan’da yer alan 31 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların muhammen bedelleri 882 bin TL’den başlıyor.