20 Haziran 2015 Cumartesi

İzmir Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesinde, 1972 yılından beri Seramik zemin kaplamaları üretimi gerçekleştiren, Ar-Ge ve Ür-Ge faaliyetleri ile  Türk Seramik sektörününe önemli katkıları bulunan Ege Seramik, Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu'nun belirlendiği listede bu yıl da yerini aldı.

ISO 500 listesinin açıklanmasıyla ilgili görüşlerini aktaran Ege Seramik AŞ Genel Müdürü Göksen Yedigüller, elde edilen başarı ile ilgili; ‘' Belirlediğimiz hedeflere ulaşmak için bütün çalışanlarımızla birlikte, bütün enerjimizle çalışıyoruz. Emeklerimizin karşılığını da bunun gibi başarılı sonuçlarla almış oluyoruz. Üretimden net satışlar üzerinden derecelendirilen bu sıralamada, satışlarımızı artırarak yer almaya devam ettik. Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu içinde yer almak, bizim için gurur verici bir sonuçtur.   

Ege Seramik olarak kaliteli ve yenilikçi hizmetlerimizle hem sektörümüze hem de ülke ekonomisine katkıda bulunmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu amaçla yatırımlarımıza devam ediyoruz. Başarının kaynağının insan olduğuna inanıyoruz ve bu sonuçta emeği olan tüm çalışma arkadaşlarımızla daha da iyi sonuçlar yakalayacağımıza inanıyoruz.'' dedi.

Yorumlar

Diğer Haberler

Zümrüt Pazarlama Tekstil iflasına karar verildi!
İzmir 2. Asliye Ticaret Mahkemesi, Zümrüt Pazarlama İthalat ve İhracat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin konkordato başvurusunu reddetti ve şirketin iflasına karar verdi. 
Beylikdüzü Wonderful Villaları’nda teslimler için geri sayım başladı!
Solmazlar Yapı’nın Beylikdüzü’nde inşa ettiği Wonderful Villaları’nda yer alan konutların fiyatları 40 milyon TL’den başlıyor. Projede yer alan villaların teslimlerinin bir ay içerisinde gerçekleştirilmesi planlanıyor.
Belediyelerden iki şehirde 882 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılık 31 arsa!
Bilecik ve Erzincan’da yer alan 31 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların muhammen bedelleri 882 bin TL’den başlıyor.
Kasaba Modern projesinin bugünkü değeri 6 milyarı aştı! 
İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın Tecim iş birliği ile İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy Ömerli’de inşa ettiği Kasaba Evleri'nin değerlene raporu duyuruldu. Buna göre söz konusu projenin bugünkü değeri 6 milyarı aştığı açıklandı.
Tesko Mühendislik Doğalgaz İnşaat’a 3 ay geçici konkordato koruması!
Sinop 4. Asliye Hukuk Mahkemesi, Tesko Mühendislik Doğalgaz İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.’nin konkordato başvurusunu değerlendirerek, 25 Haziran 2025 tarihinden itibaren üç ay süreyle geçici mühlet kararı verdi.