20 Haziran 2015 Cumartesi

İzmir Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesinde, 1972 yılından beri Seramik zemin kaplamaları üretimi gerçekleştiren, Ar-Ge ve Ür-Ge faaliyetleri ile  Türk Seramik sektörününe önemli katkıları bulunan Ege Seramik, Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu'nun belirlendiği listede bu yıl da yerini aldı.

ISO 500 listesinin açıklanmasıyla ilgili görüşlerini aktaran Ege Seramik AŞ Genel Müdürü Göksen Yedigüller, elde edilen başarı ile ilgili; ‘' Belirlediğimiz hedeflere ulaşmak için bütün çalışanlarımızla birlikte, bütün enerjimizle çalışıyoruz. Emeklerimizin karşılığını da bunun gibi başarılı sonuçlarla almış oluyoruz. Üretimden net satışlar üzerinden derecelendirilen bu sıralamada, satışlarımızı artırarak yer almaya devam ettik. Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu içinde yer almak, bizim için gurur verici bir sonuçtur.   

Ege Seramik olarak kaliteli ve yenilikçi hizmetlerimizle hem sektörümüze hem de ülke ekonomisine katkıda bulunmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu amaçla yatırımlarımıza devam ediyoruz. Başarının kaynağının insan olduğuna inanıyoruz ve bu sonuçta emeği olan tüm çalışma arkadaşlarımızla daha da iyi sonuçlar yakalayacağımıza inanıyoruz.'' dedi.

Yorumlar

Diğer Haberler

Vakıf GYO İki Konak'ta son dakika gelişmesi! 4.4 milyarlık sözleşme sona erdirildi!
Vakıf GYO tarafından İzmir Konak'ta hayata geçirilecek olan İki Konak projesinde son dakika gelişmesi yaşandı. Söz konusu projenin yüklenici sözleşmesi iki taraflı olarak sona erdirildi. İşte detaylar...
Şehir Plancısı Buğra Gökce: Artık daha küçük, bakımı daha kolay konutlar yapılmalı!
Şehir Plancısı (Phd), Dr. Buğra Gökce, X sosyal medya hesabından konut üretiminde değişikliklerin olması gerektiğini söyledi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...
1933'de İstanbul'da 15 milyon lira değerinde milli emlak varmış!
1933 yılında İstanbul'da hazinenin daha doğrusu devletin 15 milyon lira değerinde milli emlaka sahip olduğu belirtilmiş.
Benleo Acıbadem'de 1 yıl boyunca ödeme yok! 
Esta Construction imzası taşıyan Benleo Acıbadem projesinde başlatılan yeni kampanya kapsamında tam 1 yıl boyunca ödeme yapılmıyor. İşte kampanya ile ilgili detaylar...
Bakan Uraloğlu açıkladı! YHT ile seyahat eden yolcu sayısı 86 milyonu geçti
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yüksek hızlı trenlerle (YHT) seyahat eden yolcu sayısının Türkiye nüfusunu geçerek 86 milyon 100 bin kişinin üzerine çıktığını açıkladı.