11 Ağustos 2024 Pazar

Deprem bölgesindeki 3 şehir için müjdeli haber! Baykar duyurdu! 1012 konut depremzedeye teslim edilmeye başladı!

Yorumlar

Diğer Haberler

Tapuda ucuz gösterelim devri resmen bitiyor!
Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda tapuda ucuz gösterelim devrinin resmen bittiğini belirtti.
İnşaat işlerinde yapı güvenliği hakkında kanun teklifi Meclis'e sunuldu!
İzmir Milletvekili Ahmet Tuncay Özkan, inşaat işlerinde yapı güvenliği hakkında kanun teklifini Meclis'e sundu. 
Tuzla Mirador Park’ta yüzde 40 peşinat fırsatıyla!
PP Yapı’nın İstanbul Tuzla’da hayata geçirdiği Mirador Park Tuzla projesinde yer alan konutlar için yüzde 40 peşinat ve 36 ay vade sağlanıyor. 
Green Life’ta yüzde 40 peşinat ve vade farksız taksitlerle! Yeni proje!
Green Life projesinden yüzde 40 peşinat ve vade farksız taksitlerle konut sahibi olunabiliyor. Söz konusu projede yer alan konutların teslimlerinin 2027 yılının Şubat ayında yapılması planlanıyor.
TOKİ’den Edirne ve Çanakkale projeleri için teslim müjdesi geldi!
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın Edirne ve Çanakkale projeleri bu ay içerisinde sahiplerine teslim ediliyor.