26 Haziran 2025 Perşembe

Yeşil GYO’dan sonra iştiraki Yeşil Global İnşaat da konkordato ilan etti!

Yorumlar

Diğer Haberler

Ekonomist Barış Soydan: Konut piyasasının önündeki en büyük engel faiz!
Konut piyasasını değerlendiren Ekonomist Barış Soydan, konut fiyatlarında yaz aylarında yüksek bir artış beklemediğini açıkladı.
OYAK İnşaat iki yeni projesi için düğmeye bastı! Prime Tower Maslak ve Mormarin Villas projeleri satışa çıktı!
İstanbul’da Prime Tower Maslak ve İzmir’de Mormarin Villas projeleri için düğmeye basan Oyak İnşaat, mimari kalite ve yaşam standartlarında çıtayı yükseltiyor.
Detox Eryaman Villaları'nda yüzde 50 peşinat 18 ay vade fırsatıyla!
Surur Mimarlık tarafından Ankara Eryaman'da inşa edilen Detox Eryaman Villaları, yüzde 50 peşinat 18 ay vade fırsatıyla satışta.
Belediyelerden iki şehirde 882 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılık 31 arsa!
Bilecik ve Erzincan’da yer alan 31 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların muhammen bedelleri 882 bin TL’den başlıyor.
Tesko Mühendislik Doğalgaz İnşaat’a 3 ay geçici konkordato koruması!
Sinop 4. Asliye Hukuk Mahkemesi, Tesko Mühendislik Doğalgaz İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.’nin konkordato başvurusunu değerlendirerek, 25 Haziran 2025 tarihinden itibaren üç ay süreyle geçici mühlet kararı verdi.