18 Haziran 2025 Çarşamba

Dilovası-Gebze hattı, sanayi gayrimenkul piyasasında stratejik bir kırılma yaşıyor! 

Yorumlar

Diğer Haberler

Maysa Yağ Sanayi A.Ş.’ye 3 ay geçici konkordato koruması!
Bakırköy 1. Asliye Ticaret Mahkemesi, Maysa Yağ Sanayi Anonim Şirketi için 26 Haziran 2025 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere 3 ay süreyle geçici konkordato mühleti verdi. 
OYAK İnşaat iki yeni projesi için düğmeye bastı! Prime Tower Maslak ve Mormarin Villas projeleri satışa çıktı!
İstanbul’da Prime Tower Maslak ve İzmir’de Mormarin Villas projeleri için düğmeye basan Oyak İnşaat, mimari kalite ve yaşam standartlarında çıtayı yükseltiyor.
Başkent Ankara’da 8 taksitle satılık 3 arsa!
Ankara Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, başkent Ankara’da yer alan 3 adet arsayı 8 taksitle satışa çıkardı.
Halk GYO İzmir Konak 1 binası Megapol Emlak Yatırım'a 370 milyon TL'ye satıldı!
Halk GYO, İzmir Konak-1 binasının Megapol Emlak Yatırım firmasına 370 milyon TL ile satılmasına karar verdi.
Ekonomist Barış Soydan: Konut piyasasının önündeki en büyük engel faiz!
Konut piyasasını değerlendiren Ekonomist Barış Soydan, konut fiyatlarında yaz aylarında yüksek bir artış beklemediğini açıkladı.