18 Haziran 2025 Çarşamba

Dilovası-Gebze hattı, sanayi gayrimenkul piyasasında stratejik bir kırılma yaşıyor! 

Yorumlar

Diğer Haberler

Ekonomist Barış Soydan: Konut piyasasının önündeki en büyük engel faiz!
Konut piyasasını değerlendiren Ekonomist Barış Soydan, konut fiyatlarında yaz aylarında yüksek bir artış beklemediğini açıkladı.
Hiper Farma ve Öner İlaç’a 3 ay geçici konkordato koruması!
İstanbul Anadolu 1. Asliye Ticaret Mahkemesi, Hiper Farma İlaç Ticaret ve Pazarlama Ltd. Şti ile Öner İlaç Sanayi A.Ş.’nin konkordato başvurusunu değerlendirerek, 3 ay süreyle geçici mühlet kararı verdi.
Zümrüt Pazarlama Tekstil iflasına karar verildi!
İzmir 2. Asliye Ticaret Mahkemesi, Zümrüt Pazarlama İthalat ve İhracat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin konkordato başvurusunu reddetti ve şirketin iflasına karar verdi. 
Halk GYO İzmir Konak 1 binası Megapol Emlak Yatırım'a 370 milyon TL'ye satıldı!
Halk GYO, İzmir Konak-1 binasının Megapol Emlak Yatırım firmasına 370 milyon TL ile satılmasına karar verdi.
İş GYO, Ankara İş Kulesi'ni 1,2 milyar TL'ye Çelikler Grubu'na sattı!
İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (İş GYO), Ankara İş Kulesi'ni 1,2 milyar TL bedelle Çelikler Grubu'na sattığını açıkladı.