18 Haziran 2025 Çarşamba

Dilovası-Gebze hattı, sanayi gayrimenkul piyasasında stratejik bir kırılma yaşıyor! 

Yorumlar

Diğer Haberler

Gabari nedir?
Yapı sektörünün aşina olduğu terimler arasında yer alan gabari, minimum yükseklik ve genişlik anlamına gelir. Pek çok kaynakta yapı gabarisi tabiriyle de kullanılır.
İslam Memiş: Altın ve gümüşün yükselişi en çok ev alacaklara yaradı!
Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş, altın ve gümüş fiyatlarındaki yükselişin en çok ev almak isteyenlere yaradığını söyledi. Memiş, bu yükselişin konut sahibi olmak isteyenlere fırsat sunduğunu vurguladı.
Bolu Abant Sitesi’nde elden taksitle konut fırsatı!
Alemdar İnşaat tarafından hayata geçirilen Abant Sitesi’nde elden taksitle konut fırsatı sunuluyor.
Altından, mevduattan gayrimenkule dönüş başladı!
Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan, yatırımcıların altın ve mevduattan çıkarak gayrimenkule yöneldiğini açıkladı.
Demkay Emlak Hafriyat İnşaat’ın geçici mühlet süresi 2 ay uzatıldı!
Kahramanmaraş Asliye Ticaret Mahkemesi, 2025/468 Esas sayılı dosyada, Demkay Emlak Hafriyat İnşaat Petrol Gıda Temizlik Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.hakkında geçici mühletin 2 ay süreyle uzatılmasına karar verdi.