4 Haziran 2025 Çarşamba

Tebernüş Kireçci sordu: Bugünkü koşullarda ev alıp kiraya verilir mi? Bakın vatandaş bakın ne cevap verdi?

Yorumlar

Diğer Haberler

Yapıtek20 Yapı ve Yapı Malzemeleri’nin konkordato süreci uzatıldı!
Denizli 1. Asliye Ticaret Mahkemesi, Yapıtek20 Yapı ve Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’ne daha önce tanınan 3 aylık geçici mühletin sona ermesiyle birlikte, bu sürenin 2 ay daha uzatılmasına karar verdi.
Carsan Otomotiv ve Carmen Motorlu Araçlar’ın konkordato talepleri reddedildi!
Carsan Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Carmen Motorlu Araçlar Limited Şirketi’nin konkordato talepleri mahkeme tarafından reddedildi.
Mekânsal stratejik planları okumanın sağlayacağı 10 büyük fayda!
Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda mekânsal stratejik planları okumanın sağlayacağı 10 büyük faydayı açıkladı.
Asçelik Granit’e konkordato koruması: 1 yıl kesin mühlet verildi!
Denizli 1. Asliye Ticaret Mahkemesi, Asçelik Granit Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’ne  yıl süreyle kesin mühlet verilmesine hükmetti.
Muğla SZF Life Evleri’nde 3.1 milyon TL’ye! Teslimler önümüzdeki ay!
Muğla’nın gözde ilçelerinden Ortaca’da inşa edilen SZF Life Evleri’nde Haziran 2025 fiyatları 3 milyon 100 bin TL’den başlıyor.