Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Yüzyılın Konut Projesi"ne ilişkin paylaşımda bulunarak, "Yüzyılın Konut Projesi ile yapacağımız evleri gördünüz mü?" ifadesini kullandı.
Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Muğla ve Konya’da yer alan arsa ve arazileri satışa çıkardı. Arsa ve arazilerin satış ihalelerinin Kasım ayı içerisinde gerçekleştirileceği belirtildi.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Halkalı-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın tamamının 2026 yılının ilk çeyreğinde açılacağını söyledi.
Emlak Konut GYO Muğla Bodrum Ortakent 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2. oturumu 4 Kasım 2025 tarihinde saat 14.00'te yapılacak.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, 7 şehirdeki 319 konut ile 197 iş yerini yüzde 25 peşinat ve 60 ay vadeyle satışa çıkardı.
Yorumlar