29 Nisan 2025 Salı

Milli Emlak’tan Ordu ve Bilecik’te kiralık araziler!

Yorumlar

Diğer Haberler

Ankara 3Y Natura’da 3 milyon 990 bin TL’den başlayan fiyatlarla!
Ankara Altındağ’da inşa edilen 3Y Natura’da yer alan konutların satış fiyatları 3 milyon 990 bin TL’den başlıyor.
Murat Kurum’dan 500 bin sosyal konut projesi açıklaması!
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, “1 milyon 740 bin sosyal konutu alnının akıyla vatandaşlarına sunmuş; yeni 500 bin sosyal konut için yola çıkan bir Türkiye var.” İfadelerini kullandı.
Maltepe Meda Marmara 2’de hemen teslim daireler 6 milyon TL’den başlayan fiyatlarla!
Meda Yapı İnşaat tarafından Maltepe Aydınlıevler’de hayata geçirilen Meda Marmara 2 projesi, modern mimarisi ve sosyal olanaklarıyla dikkat çeken yeni bir konut seçeneği olarak öne çıkıyor. 
Atış Yapı'nın konkordato duruşması 14 Kasım’da!
Atış Yapı'nın konkordato davası için duruşma tarihi belli oldu. Mahkeme, duruşmanın 14 Kasım tarihinde, Bursa Bölge Adliye Mahkemesi’nde yapılacağını duyurdu.
Emlak Konut GYO, Tual Gölyaka’daki 52 bağımsız bölümün yapı ruhsatını aldı!
Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yaptığı açıklamada Tual Gölyaka projesindeki 52 bağımsız bölümün yapı ruhsatının alındığını duyurdu.