28 Nisan 2025 Pazartesi

Binanızın depreme karşı dayanıklılığını nasıl öğrenebilirsiniz?

Yorumlar

Diğer Haberler

Afraze Life Kartal’da 12 taksit fırsatıyla!
İstanbul Anadolu Yakası Kartal’da yükselen Afraze Life projesinde yer alan konutlar için 12 ay taksit imkanı sağlanıyor. 
Milli Emlak Ankara ve Aydın’da KDV’den muaf araziler satıyor!
Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara ve Aydın’da yer alan araziler için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu araziler KDV’den muaf olarak alıcılarını bekliyor.
Yalova Butiq projesinde vade farksız taksitlerle!
Yalova Merkez’de Du Yapı tarafından hayata geçirilen Yalova Butiq projesi için vade farksız taksit imkanı sağlanıyor. 
Murat Kurum’dan 500 bin sosyal konut projesi açıklaması!
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, “1 milyon 740 bin sosyal konutu alnının akıyla vatandaşlarına sunmuş; yeni 500 bin sosyal konut için yola çıkan bir Türkiye var.” İfadelerini kullandı.
Atış Yapı'nın konkordato duruşması 14 Kasım’da!
Atış Yapı'nın konkordato davası için duruşma tarihi belli oldu. Mahkeme, duruşmanın 14 Kasım tarihinde, Bursa Bölge Adliye Mahkemesi’nde yapılacağını duyurdu.