20 Mart 2025 Perşembe

TOKİ 100 bin sosyal konut projesi Meclis gündeminde! Ödeme güçlüğü çekenlerin mağduriyetleri çözülecek mi?

Yorumlar

Diğer Haberler

Prof. Dr. Osman Bektaş: İstanbul'da meydana gelen 3.8 şiddetindeki deprem artçı değil! 
AFAD'dan yapılan açıklamada Marmara Denizi'nde Silivri açıklarında saat 14:24'te 3.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin ardından deprem uzmanı Prof. Dr. Osman Bektaş kritik açıklamalarda bulundu. 
Yatırımcı kiraya vermek üzere Türkiye'de konut almaktan vazgeçerse ne olur?
Ekonomist Tunç Şatıroğlu, kira bedellerindeki yüksek artışa değinerek 'Yatırımcı kiraya vermek üzere Türkiye'de konut almaktan vazgeçerse ne olur?' sorusunu yanıtladı.
Müteahhitler yeni binalardaki kör cephelerden kaçıyor! Maliyeti ise görenleri şaşkına çevirdi!
Yeni binalarda müteahhitler kör cepheleri sadece kaba bir şekilde sıvayla estetik kaygı gözetmeden bırakıyor. İnşaat Mühendisi Atakan Bakılan, bu cephelerin maliyetini bir örnekle hesapladı.
Ankara Miaaras'ta lansman öncesi 20 daireye özel 3 milyon 950 bin TL'den başlayan fiyatlarla! Yeni proje!
Ankara Miaaras'ta lansman öncesi 20 daireye özel 3 milyon 950 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıktı.
CRF Gıda İnşaat’a 3 ay geçici konkordato süresi!
Diyarbakır Asliye Ticaret Mahkemesi, CRF Gıda İnşaat Turizm Tekstil Tarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’ne üç ay süreyle geçici konkordato mühleti tanıdı.