Anasayfa
Konut
Satılık
Kiralık
İşyeri
Satılık
Kiralık
Arsa
Satılık
Kiralık
Haberler
Hakkımızda
İletişim
Ana sayfa
Haberler
Kiracıdan zam çıkışı: 18 bin TL olan kiram, ilk yıl doldu diye 28 bin TL oluyor! Böyle bir artış olabilir mi?
Kiracıdan zam çıkışı: 18 bin TL olan kiram, ilk yıl doldu diye 28 bin TL oluyor! Böyle bir artış olabilir mi?
Haber
17 Mart 2025 Pazartesi
Konut sitesi aidatları ile ilgili şikayetler arttı!
Yorumlar
Emlak
Satılık Daire
Kiralık Daire
Satılık İşyeri
Kiralık İşyeri
Satılık Arsa
TÜMÜ
Diğer Haberler
Bursa ve Muğla'da 13 adet arsa, arazi ve iş yeri satılıyor! Belediyeler tarihi verdi!
Belediyeler, Bursa ve Muğla'da 13 adet arsa, arazi ve iş yerini satıyor. Satış fiyatları ve tarihler bir bir açıklandı.
Milli Emlak'tan 51 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa ve araziler! Ucuz gayrimenkul fırsatında son günler...
Milli Emlak, Giresun ve Balıkesir'deki 12 adet arsa ve araziyi 51 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. Satış tarihleri tek tek açıklandı.
Lebiderya Gümüşyaka Villaları'nda 28 milyon TL'den başlayan fiyatlarla denize sıfır evler!
Lebiderya Gümüşyaka Villaları'nda yaşam başladı. Projedeki konut fiyatları 28 milyon TL'den başlıyor.
Konut satışlarının yüzde 85'i nakit yapılıyor, sadece yüksek gelirliler ev alabiliyor! İşte nedeni!
Finansal Piyasalar Yöneticisi İris Cibre, konut fiyatlarına ve konut satışlarına değinerek "Sadece yüksek gelirliler ev alabiliyor" dedi. Cibre, nedenini de paylaştı.
Prof. Dr. Mehmet Alagöz: Yabancılara arazi, konut satışıyla vatandaşlık verilmesi bitmeden yoksullaşma durmaz!
Prof. Dr. Mehmet Alagöz, yabancılara gayrimenkul satışının sona ermeden Türk Milletinin yoksullaşmasının ve demografik yapısının bozulmasının durdurulamayacağını söyledi.
Yorumlar