16 Mart 2025 Pazar

Prof. Dr. Naci Görür'den 'Konya depremi' açıklaması geldi: Bölgeyi etkileyebilecek büyük bir fay!

Yorumlar

Diğer Haberler

Bengikombi, Benmak Isıtma ve Bir Kombi Montaj’a 1 yıl kesin konkordato koruması!
Bengikombi Mühendislik Isıtma Soğutma Ürünleri Satış ve Pazarlama Ltd. Şti., Benmak Isıtma Soğutma Sistemleri A.Ş. ve Bir Kombi Montaj ve Servis Hizmetleri Ltd. Şti. için bir yıl süreyle kesin konkordato mühleti tanındı.
Prof. Dr. Osman Bektaş: İstanbul'da meydana gelen 3.8 şiddetindeki deprem artçı değil! 
AFAD'dan yapılan açıklamada Marmara Denizi'nde Silivri açıklarında saat 14:24'te 3.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin ardından deprem uzmanı Prof. Dr. Osman Bektaş kritik açıklamalarda bulundu. 
Yatırımcı kiraya vermek üzere Türkiye'de konut almaktan vazgeçerse ne olur?
Ekonomist Tunç Şatıroğlu, kira bedellerindeki yüksek artışa değinerek 'Yatırımcı kiraya vermek üzere Türkiye'de konut almaktan vazgeçerse ne olur?' sorusunu yanıtladı.
Konut, altına göre ucuz kalmaya devam ediyor! 
Şehir Plancısı ve Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Celal Erdoğdu, konutun altına göre daha ucuz kaldığını söyledi. 
İstanbul konut piyasasında yeni dönem başlıyor!
Altın Emlak Global Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, İstanbul’da inşa edilecek kiralık konutlarla ilgili olarak yaptığı açıklamada söz konusu projelerin İstanbul konut piyasasında yeni bir dönem başlatacağını söyledi.