Yüzyılın Konut Projesi için 10 Kasım'da, TCKN'nin son rakamı '0' olan vatandaşlar başvuru yapabilecek. 11 Kasım'da son rakamı '2', 12 Kasım'da '4', 13 Kasım'da '6', 14 Kasım'da '8' olan vatandaşların başvuruları kabul edilecek.
Şehir Plancısı ve Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Celal Erdoğdu yaptığı paylaşımda “Amerika’da mı ev almak mantıklı, yoksa Türkiye’de mi” diye sorarak, dolar bazında konut fiyat indekslerini paylaştı.
Ülke genelinde yüksek kira bedelleri büyük sorun haline geldi. Konut kiralarından sonra şimdi de küçük esnaf yüksek kiralardan dolayı kepenk kapatmaya başladı.
2B arazileri” ile ilgili detaylar pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Halk arasında sıkça duyulan bu tabir, orman vasfını yitirmiş taşınmazları ifade ediyor.
Yorumlar