7 Şubat 2025 Cuma

Deprem konutlarındaki eksiklikler meclis gündemine taşındı! Bakan Kurum topu AFAD'a attı!

Yorumlar

Diğer Haberler

Konkordato talep eden Mega Kablo Elektrik için 3 aylık geçici mühlet kararı verildi!
MEBA Kablo Elektrik Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. hakkında 14 Nisan 2025 tarihi itibarıyla 3 aylık geçici mühlet kararı verildi.
Ankara Lagom Life Villaları’nın Nisan 2025 fiyatları 65 milyon 500 bin TL’den başlıyor!
Başkent Ankara’da yükselen Lagom Life Villaları’nda yer alan villaların Nisan 2025 satış fiyatları 65 milyon 500 bin TL’den başlangıç gösteriyor.
Kentsel dönüşümde KDV oranları hap bilgi!
Yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Mali Müşavir İbrahim Döner paylaşımında bu kez de kentsel dönüşümde KDV oranlarını açıkladı.
Tebernüş Kireçci açıkladı: Türkiye'deki konutlar yabancılara pahalı geliyor!
Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, yabancılara yapılan konut satış rakamlarındaki düşüşü değerlendirdi. Kireçci ''Yabancılar Türkiye'yi pahalı buluyor. Başka ülkelere yöneliyor.'' dedi.
BYC Grup’a verilen geçici mühlet süresi 37 gün daha uzatıldı!
Uşak 4. Asliye Hukuk Mahkemesi, BYC Grup İthalat ve İhracat Anonim Şirketi hakkında verilen geçici mühlet süresinin 37 gün süreyle, 20 Mayıs 2025 tarihine kadar uzatılmasına karar verdi.