2 Şubat 2025 Pazar

İslam Memiş tapu sahiplerini evrak dolandırıcılarına karşı uyarıyor! Mülkünüzü kaptırmak istemiyorsanız bunu yapın!

Yorumlar

Diğer Haberler

Farina Un ve Gıda’ya geçici konkordato koruması!
Manisa Asliye Ticaret Mahkemesi, Turgutlu’da faaliyet gösteren Farina Un ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi için üç ay süreyle geçici konkordato mühleti tanıdı.
TÜGEM'den konut piyasasını güçlendirecek yeni adım! 
Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM), İstanbul’daki yapılanmasını güçlendirerek sektöre yön verecek yeni bir adım attı.
Milli Emlak Ordu ve Samsun’da 25 bin TL’den başlayan fiyatlarla arsa ve arazi satıyor!
Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ordu ve Samsun’da yer alan arsa ve arazileri satışa çıkardı. Arsa ve arazilerin satış ihalelerinin 22 Temmuz ve 28 Temmuz’da yapılacağı belirtildi.
Emlak zenginleri mevduatın rüzgarına kapıldı! Evlerini ellerinden çıkarmaya başladılar...
Konut yatırımı yapan binlerce kişi, mevduatın rüzgarına kapılarak evlerini saymaya başladı. 
Faiz indirimi beklentisi konut piyasasını nasıl etkileyecek? 
Faiz indiriminin konut piyasasında hem talebi hem fiyatları aynı anda artıracağını söyleyen uzmanlar uyarıyor fırsatları kaçırmamak için doğru lokasyonun iyi analiz edilmesi gerektiğini belirtti.