21 Aralık 2024 Cumartesi

TOKİ’den Ankara’ya 5 bin 88 konutluk 6 yeni proje geliyor!

Yorumlar

Diğer Haberler

Balıkesir Karasi’de belediye, şehrin gelişim aksında yer alan 5 adet villayı satıyor
Balıkesir Karesi Belediyesi, şehrin gelişim aksındaki villalar bölgesinde yer alan 5 adet dubleks villayı açık artırma ile satacağını duyurdu. Villaların fiyatı ve satış tarihi ile ilgili bilgiler açıklandı
KONUTDER’de bayrak değişimi! Yeni Başkan Ziya Yılmaz oldu!
DAP Holding Yönetim Kurulu Başkan Ziya Yılmaz, Ramadan Kumova’dan görevi devralarak KONUTDER’in yeni dönem başkanı olarak göreve başladı.
Reportage Türkiye’den Büyük Bahar Kampanyası! Sylvana İstanbul ve Afra Park’ta vade farksız ödeme fırsatı!
Reportage Türkiye, 26 Nisan tarihinde Hilton Hotel Mall of İstanbul’da büyük bir satış etkinliği gerçekleştiriyor. Söz konusu etkinlikte Sylvana İstanbul ve Afra Park’a özel eşsiz yatırım fırsatları da tanıtılacak.
Ankara Lokasyon Eryaman’da 5.3 milyon TL’ye! Teslimler Haziran’da!
3 blok olarak yükselen Lokasyon Eryaman projesinde en düşük satış fiyatı 5 milyon 300 bin TL olarak açıklandı. 
TOKİ’den Bağcılar’a 597 konutluk yeni proje müjdesi! İhalesi yarın!
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Bağcılar'da 587 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi yarın yapılacak.