29 Kasım 2024 Cuma

Tebernüş Kireçci'den müteahhitlere çağrı! Yabancıya satılan fiyattan yerliye satma hayalinden vazgeçilmeli!

Yorumlar

Diğer Haberler

Yapay zeka ticari gayrimenkul alanlarını kökten dönüştürdü!
Fiba Commercial Properties CEO’su ve Yönetim Kurulu Üyesi Yurdaer Kahraman, ticari gayrimenkul sektöründe rekabet gücünün yeniden tanımlandığı bir dönemden geçildiğini söyleyerek yapay zekanın gayrimenkul alanlarını kökten dönüştürüğünü söyledi. 
AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi’nde sektörün bugünü ve yarını masaya yatırıldı!
Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği tarafından her yıl düzenlenen “AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi”nin 16. sı, bugün Swissotel The Bosphorus Istanbul’da gerçekleştirildi.  Zirvede, sektörün bugünü ve yarını konuşuldu. 
Belediyeler Balıkesir ve Manisa’daki 23 adet arsa ve konutu satışa çıkardı!
Balıkesir ve Manisa’da yer alan 23 adet arsa ve konut satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış fiyatları 6 milyon 500 bin TL’den başlıyor. 
İsra Holding Ağrı Karma Yaşam Projesi’nde konutlar için ön talep başladı!
İsra Holding’in; Ağrı Valiliği ve Ağrı İl Özel İdaresi’nin destekleriyle hayata geçirdiği Ağrı Karma Yaşam Projesi’nde konutlar için ön talep süreci başladı. 
Milli Emlak’tan Eskişehir ve Mersin’de 15 bin TL’den başlayan bedellerle kiralık araziler!
Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Eskişehir ve Manisa’da yer alan arazileri kiraya verecek. Arazilerin kira bedelleri 15 bin TL’den başlıyor.