6 Kasım 2024 Çarşamba

Arsa yatırımına olan talep fiyatları uçurdu! Silivri'de arsalar 9,3 milyar TL'ye kadar yükseldi

Yorumlar

Diğer Haberler

AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi’nde sektörün bugünü ve yarını masaya yatırıldı!
Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği tarafından her yıl düzenlenen “AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi”nin 16. sı, bugün Swissotel The Bosphorus Istanbul’da gerçekleştirildi.  Zirvede, sektörün bugünü ve yarını konuşuldu. 
Zeray GYO’nun halka arzı için geri sayım başladı!
Zeray GYO, sermaye piyasalarına adım atıyor. 2 milyar 38 milyon TL büyüklüğe ulaşması beklenen söz konusu halka arz için 10-11-12 Aralık tarihlerinde talep toplanacak. 
Ege Yapı Göktürk projesi için imzalar atıldı! Yeni proje!
Ege Yapı Avrupa Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda Sözleşme Bildirimi Hakkında açıklama yaptı.
Yapı sektörü için 5 acil dönüşüm çağrısı!
ÇEDBİK tarafından, T.C. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın destekleriyle gerçekleştirilen ‘8. Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’nde, sürdürülebilir dönüşümün Türkiye’de karşılaştığı riskler ve fırsatlar ele alındı.
Kiralık daire ilanlarının ortanca değeri 22 bin TL!
Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Dr. Ahmet Büyükduman resmi X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda kiralık daire ilanlarının ortanca değerinin 22 bin TL olduğunu belirtti.