6 Kasım 2024 Çarşamba

Arsa yatırımına olan talep fiyatları uçurdu! Silivri'de arsalar 9,3 milyar TL'ye kadar yükseldi

Yorumlar

Diğer Haberler

Enerji kimlik belgeli bina sayısı 1.4 milyona ulaştı!
Enerji Kimlik Belgesi, uygulaması kapsamında 2011 yılından bu yana 1 milyon 430 bin binaya Enerji Kimlik Belgesi düzenlendi.
Ottoman Medikal Eğitim Gıda Makina İnşaat'a mahkemeden kesin mühlet kararı!
Malatya'da faaliyet gösteren Ottoman Medikal Eğitim Gıda Makina İnşaat'a mahkemeden kesin mühlet kararı verildi.
Milli Emlak’tan Ankara ve Bursa’da kiralık arazi müjdesi! 
Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara ve Bursa’da yer alan araziler için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihaleler 20 Kasım ve 27 Kasım’da yapılacak.
Feteks Giyim İnşaat’a 3 ay geçici konkordato koruması!
Bakırköy 2. Asliye Ticaret Mahkemesi, Feteks Giyim İnşaat Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi hakkında açılan konkordato davasında geçici mühlet kararı verdi.
TÜRKÇİMENTO inşaat sektörünün geleceğine yön veriyor!
Çimento sektöründeki 600'ü aşkın sektör temsilcisi, 150 firma ve dünyanın dört bir yanından konuşmacılarla 19–23 Kasım 2025 tarihleri arasında Antalya Regnum Carya Golf Resort & Spa’da bir araya gelecek.